U trendu

Naslovne strane za sredu, 29. mart 2023. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama izdanja za sredu, 29. mart, najviše pišu o poseti Srbiji predsednice Grčke Katerine Sakelaropulu, o hapšenju muškarca u Beogradu zbog sumnje da je zlostavljao maloletnu ćerku držeći je zatočenu u stanu, o reakciji javnosti na scenu u popularnoj seriji u kojoj se vodi dijalog o iskopavanju litijuma i projektu Jadar.

ALO – O reakciji na scenu u popularnoj seriji, list piše: „Opozicija zaratila s likovima iz Južnog vetra“.

BLIC – „Struja od 1. maja skuplja za osam, gas za 10 odsto“, prenosi list. „Biković na udaru zbog scena iz ‘Južnog vetra’ “ – o reakciji javnosti na dijalog u seriji o iskopavanju litijuma.

VEČERNJE NOVOSTI – Izjava grčke predsednice Sakelaropulu: „Ne menjamo stav o KiM, iako nas pritiskaju“. O postupanju nadležnih u slučaju zlostavljanje osmogodišnje devojčice: „Zavisnik pogodan za ulogu roditelja“.

DANAS – Izjava nekadašnjeg ministra ekologije Olivera Dulića pošto je apelacija odbacila optužbe protiv njega zbog zloupotrebe položaja: „Posle deset i po godina dobio sam zrno pravde“. List prenosi reakcije na scenu iz serije zbog dijaloga o iskopavanju litijuma: „Svetlana Bojković: Mogućnost da vlast manipuliše oko Rio Tinta nije dobra“.

INFORMER – O izjavi grčke predsednice Grčke Katerine Sakelaropulu tokom posete Beogradu „Trpimo pritiske i dalje, ali nećemo priznati ‘Kosovo'“.

KURIR – O poseti predsednice Grčke Beogradu, pod naslovom „Iskreni prijatelji“.

NOVA – List piše o ljudima koji rade za predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „Oni kreiraju Vučićevu propagandu“.

POLITIKA – „Uhapšen otac koji je ćerku držao zatočenu u stanu“, prenosi list. Analiza: „Mogu li Kina i EU zajedno da zaustave rat u Ukrajini“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o izjavi Vučića povodom protesta u Evropi „Nemiri u Evropi nisu slučajni“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar