U trendu

Naslovne strane za sredu, 4. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o stavovima predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi energenata i hrane, najavljenoj Vučićevoj poseti Berlinu, kao i o cenama goriva i dešavanjima medju Karadjordjevićima.

ALO – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi energenata i hrane, pod naslovom „Čeka nas najteža zima u poslednjih 70 godina“.

BLIC – „Princ Filip je pozitivac ali smo daleko od obnove monarhije“. o tome može li Beli dvor da utiče na politički život Srbiji. „Kvadovi u sivoj zoni a ljudi ginu na njima“, o vozilima koja su sve češće na ulicama Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nailazi najteža zima, imaćemo dovoljno hrane“, o stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Plan Berlina u tri tačke za Beograd i KIM“ o današnjoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Nemačkoj.

DANAS – „Gradjani brinu za grejanje a privreda za proizvodnju“, o tome ima li država zaista plan „B“ u slučaju da dodje otežanog uvoza ili obustave isporuke ruskog gasa. „Teške teme za prvi sastanak Vučića i Šolca“, piše list o današnjoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Berlinu.

INFORMER – „Evropu čeka najteža zima ikada“, prenosi list izjavu predsednika države Aleksandra Vučića.

KURIR – „Počela gradnja terminala za gas u Grčkoj“, piše list.

NOVA – „Vožnja postaje luksuz, država po litru goriva uzima 95 dinara“, o ceni goriva i akcizama u Srbiji. „Mitar je fenomen i svetska klasa“, kaže, za fudbalera engleskog Fulama Aleksandra Mitrovića jedan od trenera u reprezentaciji Ljubinko Drulović.

POLITIKA – „Evropu čeka najteža zima u poslednjih 70 godina“, o stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Evropska unija sustiže SAD u količini pomoći za Ukrajinu“, o pomoći Ukrajini, zbog invazije Rusije.

SRPSKI TELEGRAF – List na naslovnoj strani prenosi izjavu predsednika države Aleksandra Vučića da će Srbija imati dovoljno gasa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.