U trendu

Naslovne strane za sredu, 8. februar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od 8. februara 2023, najviše pišu o stavovima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o koalicionim partnerima SNS iz Socijalističke partije Srbije i eventualnim vanrednim izborima, kao i posledicama zemljotresa u Turskoj i Siriji.

ALO – „Čudo nad čudima u Siriji: Beba rođena u ruševinama“, piše list o bebi koju su u ruševinama pronašle vatrogasne ekipe.

BLIC – List piše o tome da li će Srbija u septembru ići na vanredne izbore, u tekstu pod naslovom: „Misterija izbora“. „Divlja gradnja najranjivija od zemljotresa“, o tome koliko su bezbedne zgrade i kuće u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića o ponašanju SPS, u tekstu pod naslovom: „Pustili su da me „tuku“ da bi na miru podigli rejting“. List piše o posledicama zemljotresa u Turskoj i Siriji u tekstu pod naslovom: „Pod šutom i čitave porodice“.

DANAS – „Disciplinovanje Dačića“, o, kako navodi list ljutnji predsednika Srbije i SNS na koalicione partnere u SPS i najavi vanrednih izbora. „Ljudi u sekundama ostajali bez najmilijih i imovine“, o posledicama zemljotresa u Turskoj i Siriji.

INFORMER – „Strašne posledice zemljotresa u Turskoj i Siriji: Umiru od zime pod ruševinama“, list piše da se strahuje da će biti „više od 20.000 žrtava“.

KURIR – „Razočaran Vučić: U SPS lično više nemam poverenja, da ne pričam o planu pravljenja neke druge većine“, o, kako navodi list, Vučićevoj oceni da izbori nisu pravo rešenje za Srbiju.

NOVA – „Treba podržati rešenje o Kosovu a ne Vučića“, kaže lider Pokreta slobodnih gradjana Pavle Grbović. „Vučić započeo igru „spasavaj se ko može“, piše list o, kako navodi, pozadini „drame“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi socijalista i vanrednih izbora.

POLITIKA – „Vučić: Ne mislim da su izbori dobro rešenje“, prenosi list izjavu predsednika Srbije i Srpske napredne stranke. List piše o posledicama zemljotresa u Turskoj i Siriji, u tekstu pod naslovom: „Sudbonosna borba za živote zatrpanu ruševinama“.

SRPSKI TELEGRAF – „Zgrade se rušile jer su Turci krali na armaturi“, list piše o posledicama zemljotresa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar