U trendu

Naslovne strane za sredu, 8. mart 2023. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 8. marta pišu o ovlašćenjima koje bi trebalo da ima Zajednica srpskih opština na Kosovu i Metohiji i o sastancima poslanika Skupštine Srbije Šaipa Kamberija sa američkim zvaničnicima u Vašingtonu.

ALO – „Užas: Dvoje dece progutala vatra“, o nesreći u Bačkoj Topoli.

BLIC – „Uzbuna zbog radijacije na granici sa Hrvatskom“, list piše o pokušaju krijumčarenja radioaktivne glave gromobrana iz Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Od ZSO namerno prave Srpsku da bi je očerupali“, o ovlašćenjima koje bi trebalo da ima Zajednica srpskih opština na Kosovu i Metohiji.

DANAS – „Vučićev kum i saradnik iz kola od milion evra“, o udesu u beogradskom naselju Dedinje u kom je učestvovao nekadašnji direktor Elektromreža Srbije Nikola Petrović.

INFORMER – List piše da Španija ima čvrst stva po pitanju nezavisnosi Kosova , u tekstu pod naslovom: Španci neće da čuju za „Kosovo“

KURIR – „Fizičar Zoran Knežević i kompozitor Svetislav Božić glavni kandidati za čelnika Akademije“, o izborima za predsednika SANU. „Švercovali radioaktivni gromobran, carinici završili u bolnici“, o pokušaju krijumčarenja radioaktivne glave gromobrana iz Srbije.

NOVA – „Nema ko da leči a na birou čeka 1.600 lekara“, o zapošljavanju mladih medicinskinara.

POLITIKA – U tekstu „Udar albanskih lobista na Srbiju u Vašingtonu“ list piše o sastancima poslanika Skupštine Srbije Šaipa Kamberija sa američkim zvaničnicima.

SRPSKI TELEGRAF – „Srbija nikada ekonomski jača, pohvala šefa misije MMF u Srbiji“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.