U trendu

Naslovne strane za sredu, 9. februar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 9. februar 2022. godine pišu o novom soju korona virusa, novoj državnoj pomoći mladima od 100 evra, aprilskim izborima i drugim političkim i društvenim temama.

BLIC – List prenosi izjavu epidemiologa Predraga Kona „Nisam mogao da utičem na Novaka Djokovića“. U tekstu „Sve rasprodato, cene kao za Novu godinu“, list piše o popunjenosti turističkih centara u Srbiji pred Sretenje.

ALO – O najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će uskoro biti otvorena nova zgrada UKCS u Beogradu: „Najbolja bolnica na Balkanu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O navodnom dogovoru koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, list piše „Za Palmu 27 odsto mandata“. O novom soju korona virusa stelt omikron koji se pojavio u Novom Pazaru „Tri zamke nevidljivog omikrona“.

DANAS – O aktuelnoj energetskoj krizi u svetu u tekstu „Srbiji prete još paprenije cene struje iz uvoza“. U tekstu „Grčić u kancelarijama na Vračaru čeka novo postavljanje“, o odlazećem v.d. direktoru preduzeća „Elektroprivreda Srbije“.

INFORMER – O najavljenoj državnoj pomoći mladima „Još 100 evra polon-keša za sve mlade u maju“.

KURIR – List na naslovnoj strani piše najviše o vestima iz crne hronike, izmedju ostalog da je na Zvezdari, u Beogradu, staford napao slepog čoveka i rastrgao mu psa, a policajac sprečio tragediju.

NOVA – „Predsedniče Vučiću, malo nam je po 100 evra“, o najavljenoj pomoći države mladima, uz napomenu da nudjenje koristi, poklona ili nagrade za glas na izborima predstavlja krivično delo. O novom soju korona virusa u tekstu „Ko je preležao omikron, zaštićen je od stelta“.

POLITIKA – Direktor ruskog Istraživačkog instituta „Gamaleja“ Aleksandar Ginzburg u intervjuu za list poručuje „Pregovaramo o proizvodnji ‘Sputnjik lajta’ u Srbiji“. O budućnosti odnosa Srbije i Kine u tekstu „Garancije suvereniteta i uzlet na svetsko tržište“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da Bogoljub Karić traži da mu promene datum rodjenja: „Hteo bi da bude 20 godina mladji“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.