U trendu

Naslovne strane za subotu, 1. maj 2021. godine

 Dnevne novine koje su izašle kao trobroj pred uskršnje praznike i Prvi maj, Medjunarodni praznik rada, na naslovnim stranama pišu o Uskrsu i drugim temama.

ALO – List navodi da „gradjani Srbije izlaze na izbore 3. aprila 2022. godine“. Intervju sa episkopom bačkim Irinejem: „Koronu ćemo pobediti uz pomoć Hrista“.

BLIC – U intervjuu sa Aleksandrom Vučićem, predsednik Srbije govori o izborima, o Kosovu, o izgradnji fabrike za PCR testove. Dramski pisac Duško Kovačević: „Pisanje i čitanje je lekovito, poznato od davnina kao narodna medicina“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi čestitke gradjanima za Uskrs patrijarha Porfirija, ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina i drugih ličnosti u Srbiji.

DANAS – Rediteljka i članica Skupštine slobodne Srbije Milica Kralj: „Dosta nam je lidera supermena“. O izgradnji metroa: „Beogradski metro, šest milijardi evra – bez javne nabavke“.

INFORMER – Reportaža iz sela Rujevac kod Ljubovije: „Selo sa najviše dece u Srbiji“. List prenosi i Vaskršnju poslanicu patrijarha SPC Porfirija pod naslovom „Srbima jedinstvo najvažnije“.

KURIR – Intervju s dramaturgom Dušanom Kovačevićem: „Ko potpiše prizanje Kosova, poginuće pre nego što se mastilo osuši“. List u prazničnom trobroju objavljuje još nekoliko intervjua sa javnim ličnostima .

POLITIKA – Intervju sa predsednicom Vrhovnog kasacionog suda Jasminom Vasović, „Očekujem da sudije budu hrabre“. „Sanjam dan kad će stadion opet biti pun“, intervju sa šefom stručnog štaba Crvene zvezde Dejanom Stankovićem.

SRPSKI TELEGRAF – Razgovor sa ambasadorom Rusije Bocan-Harčenkom: „Srbija ne pristaje da bude vazal“. „Bajden želi Srbiju za partnera“, kaže savetnik predsednika SAD, Čarls Kapčan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.