U trendu

Naslovne strane za subotu, 10. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 10. septembra najviše pišu o dešavanjima u Velikoj Britaniji posle smrti kraljice Ezabete Druge, košarkašima Srbije i Evropskom prvenstvu, i ubistvu vodje škaljarskog kriminalnog klana.

ALO – O mafijaškom ubistvu u Turskoj list piše da je vodju škaljarskog klana navodno likvidirao mladić iz Beograda „Vukotića ubio paćenik s Karaburme“.

BLIC – List piše da Srbija ne odustaje od investicija „Ne staju radovi ni na jednom gradilištu“. „Srbija ima 12 Jokića u timu“, kaže o reprezentaciji Srbije bivši košarkaš Crvene Zvezde Zufer Avdija.

VEČERNJE NOVOSTI – „Radijatori topli od 15. oktobra“, o tome da su toplane spremne za predstojeću grejnu sezonu. O situaciji na severu Kosova i potezima Prištine „Upad na Gazivode gazi sve dogovore“.

DANAS  – „Briselskom dijalogu treba dati rok do decembra“, kaže lider Narodne stranke Vuk Jeremić. O tome kako se u Srbiji i svetu komentariše i tumači odlazak engleske kraljice Elizabete Druge u tekstu „Simbol jedne Britanije koja više ne postoji“.

INFORMER – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle sastanka sa madjarskom predsednicom Katalin Novak „Brza pruga do Budimpešte biće gotova do kraja 2025.“. „Britanija oplakuje kraljicu“, o smrti Elizabete Druge.

KURIR – O ubistvu Jovana Vukotića za kojeg se navodi da je vodja takozvanog škaljarskog kriminalnog klana „Pratili ga“. Pod naslovom „Nova era“ list piše o nasledniku birtanske kraljice Elizabete Druge.

NOVA – O pozadini zapaljivih izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o akcijama kosovskih jedinica „Nova Vučićeva obmana“. „Jokić, Janis i Dončić kao nekad Novak, Rodžer i Rafa“, o košarkašima Nikoli Jokiću, Janisu Adetokumbu i Luki Dončiću.

POLITIKA – List piše o dešavanjima u Velikoj Britaniji posle smrti kraljice Elizabete Druge „Kralj Čarls Treći danas stupa na presto“, „Srbija najveći porast razmene beleži sa Madjarskom“, o poseti predsednice Madjarske Katalin Novak Beogradu i sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

SRPSKI TELEGRAF – „Zvicerov spisak smrti“, list piše o sukobima kriminalnih klanova. „Beba ispala kroz prozor vrtića“, o slučaju u vrtiću u beogradskom naselju Miljakovac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.