U trendu

Naslovne strane za subotu, 13. novembar 2021. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za subotu 13. novembar 2021. godine najviše pažnje posvetili su koroni, kriminalnim klanovima i temama iz regiona.

ALO – O epidemiji list piše pod naslovom „Konačno: Pada broj zaraženih od korone“.

BLIC – Preteća epidemiološka situacija u zemljama regiona „Srbija beleži osetan pad, svuda oko nas korona bukti“. Vodja klana pristao da saradjuje sa policijom „Elezovo svedočenje može da zapečati sudbinu Velje Nevolje“.

VEČERNJE NOVOSTI – O deklaraciji koju usvaja Skupština Republike Srpske „Vraćaju vojsku, a glavni grad biće Banjaluka“. Doktor Janko Nikolić Žugič imunolog na univerzitetu u Arizoni kaže „Sezonski ćemo se vakcinisati protiv korone“. Plan advokata Belivukove grupe „Svedočenje tempiraju pred izbore“.

DANAS – List piše o tome kako je moguće da se na nacionalnoj frekvenciji emituje dvosatna emisija gde se brane osudjeni za atentat na premijera Srbije „TV Hepi rehabilituje ubice Zorana Djindjića“. Intervju sa novinarom i piscem Borisom Dežulovićem povodom kolumne o Vukovaru „Zaglavili smo se u 30 godina staroj stvarnosti“.

NOVA – O izboru tri žene iz Srbije na listu najuticajnijih naučnika sveta „Stenford ceni srpske naučnice, hoće li konačno i Srbija“. Intervju sa dramaturškinjom Minjom Bogavac koja kaže „Stidim se što nisam bila sa Aidom ispred murala“. O utakmici Portugal – Srbija koja će biti odigrana u nedelju „Svi u napad“.

INFORMER – O predstojećoj utakmici reprezentacija Srbije i Portugala list citira fudbalera Dušana Vlahovića „Srbija će pobediti Portugal. O stavu pojedinih stručnjaka o energetskoj krizi „Samo nuklearka Srbiju spasava“.

KURIR – Pod naslovom „Srećno“ list piše o predstojećoj utakmici Srbije i Portugala.

POLITIKA – Centralna tema je intervju sa Zoranom Bekićem, koordinatorom vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu „Virus korona svakog dana odnese autobus pun ljudi“. Politička drama u Severnoj Makedoniji „Zaeva spasao nestali poslanik“. O novoj fazi energetske krize „U Španiji jagma za fenjerima“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vodja grupe Levijatan nožem sekao zaposlenog“, o navodima člana tog desničarskog pokreta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.