U trendu

Naslovne strane za subotu, 15. avgust 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od subote 15. avgusta pišu o koroni, predstojećem sastanku zvaničnika Beograda i Prištine, o ugrožavanju manastira Visoki Dečani.

BLIC – „Definitivno: Korona se prenosi i vazduhom“, list piše o pandemiji. Intervju sa glumcem Milanom Gutovićem „Društvo je potonulo u prevare i nemoral“.

ALO – „Šta se to krilo sedam dana o Odžovoj smrti“ pita prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović. List objavljuje tekst „Sve što vam je potrebno za put u Crnu Goru“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Neće biti skrivenog dogovora o Kosovu“, o sastanku Beograda i Prištine početkom septembra u Vašingtonu i izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Bagerima ponovo udarili na Dečane“, o radovima na izgradnji puta unutar zaštićene zone manastira Visoki Dečani.

DANAS – „Režim opstaje zbog ćutanja akademika, profesora, novinara…“, smatra predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas. O finansijskoj situaciji domaćeg avioprevoznika „Ko će vraćati dug Er Srbije Etihadu?“

INFORMER – „Vučić: Moguće je da mandat nove vlade oročimo do 2022“, najavljuje predsednik Srbije, ako se formira koncentraciona vlada. List u najavi na naslovnoj strani piše: „Specijalni rat protiv Srbije“.

KURIR – U najavi „Istražitelj iz Kragujevca“, navodi da je doskorašnji gradonačelnik Radomir Nikolić pred istek mandata iz javnog budžeta platio „istražne usluge“ oko 2,6 miliona dinara. „Uhapšen direktor ‘Malih pčelica’ osumnjičen za trovanje dece“, o hapšenju u kragujevačkom Zavodu za smeštaj odraslih lica.

POLITIKA – „Hladni rat u vazduhu“, list navodi da Beograd kupuje kineske a Tirana nabavlja američke dronove. O stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom predstojećeg susreta sa predstavnicima Prištine: „Teški razgovori u septembru u Vašingtonu i Briselu“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: Dva modela za vladu“, list prenosi poruke predsednika Srbije sa gostovanja na TV Pink. Virusolog Ana Gligić tvrdi da „Torlak može da pravi rusku vakcinu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar