U trendu

Naslovne strane za subotu, 16. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od subote, 16. novembra pišu o mogućnosti izlaska Srpske desnice na predstojeće izbore, prodaji televizije Naša i o drugim temama.

BLIC  –  „Velika ispovest Božidara Maljkovića“, intervju za taj list. „Ekstremna desnica opet preti“, o oglašavanju Miše Vacića i Gorana Davidovića i najavljivanju mogućnosti izlaska na izbore. 

VEČERNJE NOVOSTI  –  List navodi da plan proširenja predsednika Francuske Emanuela Makrona podrazumeva da „Srbija ima pristup petini kase EU“. „Energetski most je spojio EU i Balkan“, o podmorskom kablu izmedju Crne Gore i Italije.

DANAS  –  „Trgovina oružjem preselila se u Beograd na vodi“, intervju sa potpredsednicom Stranke slobode i pravde Marinikom Tepić. „TV Naša prodata, ukinute sve emisije“, o prodaji televizije Naša. „Jutka tužio Danas za duševni bol“, o tužbi bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke.

KURIR  –  „Nebojša i ja nismo u sukobu“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom navoda da afera sa trgovinom oružja iz Krušika predstavlja njegov obračun sa ministrom unutrašnjih poslova.

POLITIKA  –  „Region ne može večno da čeka u redu za EU“, intervju sa generalnom sekretarkom Saveta za regionalnu saradnju Majlindom Bregu. „Srbi i Albanci zajedno brane Šar planinu“, o protestu protiv malih hidroelektrana.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Tramp podržao Vučićevu uniju“ o navodnoj spremnosti Vašingtona da politički i ekonomski podrži ideju o takozvanom „mini Šengenu“ na Zapadnom Balkanu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.