U trendu

Naslovne strane za subotu, 18. mart 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu, 18. mart najviše pišu o nalogu Međunarodnog suda u Hagu za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina zbog ratnih zločina u Ukrajini, o godišnjici pogroma Srba na Kosovu i o drugim temama.

ALO – „Hag traži Putinovu glavu“, list piše da je Međunarodni krivični sud izdao nalog za hapšenje ruskog predsednika. Poruka predsednika Srbije tokom obilaska sremskog okruga „Vučić: Mi imamo jednu zemlju Srbiju i nju moramo da sačuvamo“.

BLIC – „Hag hoće da hapsi Putina zbog zločina nad decom“, list piše o nalogu međunarodnog suda u Hagu za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina, zbog ratnih zločina u Ukrajini.

POLITIKA – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom nastavka razgovora o normalizaciji odnosa s vlastima u Prištini: „U Ohridu branim srpske interese“. „Vojska Srbije dobija nove radare“, opremanje oružanih snaga.

VEČERNJE NOVOSTI – O nalogu suda u Hagu za hapšenje ruskog predsednika „Objavili nalog za hapšenje Putina“. „Gorivo neće značajnije poskupljivati“, o tržištu naftnih derivata. „Imamo budale koje bi htele da nas uvuku u rat“, predsednik države Aleksandar Vučić sa mitinga u Sremskoj Mitrovici.

DANAS – „Putin na poternici“, o nalogu za hapšenje ruskog predsednika, pod optužbom za ratne zločine u Ukrajini. „Posle sporazuma sledi rušenje Vučića“, izjava predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rade Trajković.

NOVA – Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić u autorskom tekstu za list: „I Srbi imaju Skorsezeovog taksistu“. List piše da je istekao zakonski rok za objavljivanje troškova podizanja spomenika na Savskom trgu u Beogradu: „Vlast i dalje krije cenu spomenika Stefanu Nemanji“.

INFORMER – „Hag bi da hapsi Putina“, Međunarodni krivični sud izdao nalog za hapšenje ruskog predsednika. Rastu kamate: „Rate kredita piovećane za 50 odsto“.

KURIR – O pozadini ubistva Ranka Radoševića Eskobara: „Krvna osveta“. „Hag izdao nalog za Putinovo hapšenje“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Hag izdao nalog za hapšnje Putina“, o postupku Međunarodnog krivičnog suda. Poruka predsednika države tokom obilaska sremskog okruga „Vučić: Sačuvaćemo Srbiju celovitom, kao u Ustavu, nećemo greške iz prošlosti“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar