U trendu

Naslovne strane za subotu, 22. februar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 22. februar pišu o potvrdi da Jamajka nije priznala nezavisnost Kosova, sudjenju bivšem predsedniku opštine Brus, o mogućim datumima raspisivanja izbora, o sednici glavnog odbora SNS-a i o drugim temama.

BLIC – O izjavi Marije Lukić povodom sudjenja bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki zbog seksualnog zlostavljanja „Očekujem da presuda Jutki bude 6. marta“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Priština izmišlja nova priznanja“, o potvrdi od strane ministarke spoljnih poslova Jamajke Kamine Smit da ta zemlja nije podržala nezavisnost Kosova. Intervju sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom „Krize prave namerno tamo gde su Srbi“.

DANAS – O sednici glavnog odbora SNS-a i mogućim datumima izbora „Vučićevo ime na svim izbornim listićima“. „Niški žandarmi ostaju bez posla“, o otkazu žandarma koji su 2014. na Paradi ponosa napali brata predsednika Srbije, Andreja Vučića i brata sadašnjeg ministra finansija, Predraga Malog.

KURIR – „Idem u SAD da urazumim vladike“, o poseti patrijarha SPC Sjedinjenim Američkim Državama.

INFORMER – „Milo je kao Neron, spreman je sve da zapali samo da ne izgubi vlast“, jedan od lidera Srba u Crnoj Gori o predsedniku te zemlje Milu Djukanoviću.

POLITIKA – List navodi „Vrh SNS-a u ponedeljak o koalicijama“. „Bivšu sekretaricu Olivera Ivanovića terete zbog komentara na društvenoj mreži“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.