U trendu

Naslovne strane za subotu, 24. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovom stranama izdanja od subote 24. avgusta pišu o tome šta se najviše krade u prodavnicama, o nekadašnjem jugoslovenskom predsedniku Slobodanu Miloševiću, odnosu vlasti i opozicije, napadima na Srbe u Hrvatskoj, najavljenoj izgradnji autoputeva.

BLIC – O atmosferi i prodaji karata pred utakmicu Crvene zvezde sa fudbalskim klubom Jang Bojs „Kilometarski red na ‘Marakani'“. Šta se krade sa rafova u prodavnicama „Srbi kradu sve, od kafe i čokoladica do viskija“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Odvezao stotinu mrtvih vojnika“ list piše o Milanu Dimiću koji je srpske borce poginule 1999. na Kosovu i Metohiji odvozio porodicama. List piše da se na društvenim mrežama pojavio snimak nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića neposredno pre izručenja Hagu „Sloba mirno pušio i pričao sa stražarima“.

DANAS – Pod naslovom „Aleksandar Vučić se sve više plaši bojkota“, list piše o odnosu predsednika države Aleksandra Vučića na najavljeni bojkot izbora dela opozicije. O novim napadima na Srbe u Hrvatskoj „Pupovac: Mržnja prema Srbima je opsesija“.

INFORMER – „Zvezda i Partizan na sve ili ništa“ o utakmicama kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno Lige evrope srpskih klubova.

KURIR – „Deca jača od huligana“ o fudbalskoj utakmici Partizana i Moldea u Beogradu u kvalifikaciji za Ligu evrope, na kojoj je za domaćine navijalo više od 5.000 dece zbog zabrane dolaska navijača Partizana.

POLITIKA – „Uz ‘Karadjordja’ još šest auto-puteva“, list piše o najavljenim infrastrukturnim projektima. „VMA otvara centar za tradicionalnu kinesku medicinu“ list piše da je u planu da ova ustanova potpiše ugovor kojim će se unaprediti lečenje.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    POMOZOI BOŽE SRBIJI! #### „TITOVČIĆI“ KRADU Srbiju, NEK IDU ODAKLE SU DOŠLI ### Zbog nezakonitog bombardovanja SRBIJE od 24.3.1999 do 10.6.1999, DEVETNAEST (19) ZEMALJA NATO UBICA , NA čelu sa SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA, Nemačkom, Velikom Britanijom, Francuskom, Italijom, Holandijom, Belgijom, Norveškom,Mađarskom, …,Kanadom, …, zahtevamo odštetu D V E S T O MILIJARDI DOLARA,POLOVINA ZA METERIJALNU ŠTETU , DRUGA POLOVINA ZA ŽRTVE, ZDRAVSTVENU ŠTETU KOJA JE NASTALA I OD NEDOZVOLJENIH ŠTETNIH ORUŽJA :MUNICIJA SA RADIOAKTIVNIM PUNJENJEM, NAPALM BOMBI, KASETNIH BOMBI, OD ŠTETNIH MATERIJA OSLOBOĐENIH ZBOG BOMBARDOVANJA IZ HEMIJSKIH FABRIKA i SKLADIŠTA opasnih MATERIJA, ZAGAĐENJA TLA, VAZDUHA , VODA, ŽIVOG SVETA PRE SVEGA LJUDI , BILJAKA I ŽIVOTINJA ZA DUŽI PERIOD, ################################################ NOGO ne PREDSTAVLJA ni mene ni moju porodicu, AKAMOLI SRBIJU, VEČ DRŽAVA SRBIJA ORGANIZOVANA ZA NAUČNU I STRUČNU ARGUMENTACIJU ZAHTEVA ODŠTETE OD NATO, PRED UIJEDINJENIM NACIJAMA I DRUGIM MEĐUNARODNIM INSTITUCIJAMA, U TOM IMA SRBIJA PODRŠKU i RUSIJE i KINE. ### dosta MI JE „TITOVČIĆA“ (kao NOGO) =PARAZITA, ŠTETOČINA, PREVILEGOVANIH, MOLIM „TITOVČIĆE“da ODU, ODAKLE SU I DOŠLI, I IZ „SVOG KRAJA“ SE BORE ZA „SRPSKU STVAR“ U SVOM KRAJU, da ne „KRADU“ DOMAĆINE U SRBIJI =STAROSEDEOCE SRBIJEOD PRE DRUGOG SVETSKOG RATA (pre Tita). POMOZI BOŽE SRBIJI“, POMOZI BOŽE SRBIMA, MA GDE BILI! #######################

Napišite komentar