U trendu

Naslovne strane za subotu, 27. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 27. maj, pišu o skupu Srpske napredne stranke „Srbija nade“ koji je održan u Beogradu, o najavi skupa proevropske opozicije „Srbija protiv nasilja“, o incidentima na severu Kosova i o drugim temama.

ALO – List naslovnu stranu posvećuje mitingu Srpske napredne stranke pod naslovom „Najveći skup ikada“.

BLIC – O skupu „Srbija nade“ Srpske napredne stranke „Veliki skup SNS preplavio širi centar Beograda“. List piše o dešavanjima na severu Kosova „Šok bombe, suzavac i pucnji na Kosovu, Vučić podigao borbenu gotovost vojske“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Novi pokret oslonac da sačuvamo našu Srbiju“, list piše o najavi predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića da se povlači sa čela stranke i da osniva novi pokret.

DANAS – List piše o mitingu SNS-a „Građani dovedeni da kliču predsedniku Vučiću“. Intervju sa predsednikom pokreta Srbija Centar (Srce) Zdravkom Ponošem „Aleksandar Vučić misli da je Srbija njegovo vlasništvo“.

INFORMER – „Ovo je Srbija nade“, list piše o mitingu Srpske napredne stranke navodeći da je to „najveći skup u istoriji“ održan u Beogradu.

KURIR – O akciji policije na severu Kosova zbog ulaska novih gradonačelnika u zgrade tri opštine sa srpskom većinom „Novi teror na Kosmetu“. O mitingu SNS-a „Jaka Srbija za teška vremena“.

NOVA – „Miting u slavu jednog čoveka“, list piše da su za protest „Srbija nade“ hiljade autobusa dovezle ljude iz Srbije i regiona u Beograd. Najava za protest opozicije u subotu u Beogradu „Protest ‘Srbija protiv nasilja’ danas u 18 sati ispred Skupštine“.

POLITIKA – „Vučić: Jedinstvo i zajedništvo potrebniji su nam nego ikada“, list prenosi izjavu predsednika Vučića na skupu „Srbija nade“. „Kurtijevi specijaci silom udarili na sever KiM“, o dešavanjima na Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Ovo je Srbija“, list piše o skupu Srpske napredne stranke navodeći da je to „najveći skup u istoriji“ zemlje. O sukobu policije i građana na severu Kosova „Kurtijevo nasilje na severu KiM“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.