U trendu

Naslovne strane za subotu 28. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 28. maj najviše pišu o ruskom napadu na Ukrajinu, o najavi posete ruskog ministra spoljnjih poslova Sergeja Lavrova Srbiji, o finansiranju stranaka, odnosima srpske i makedonske crkve i o drugim temama.

ALO – „Sakrio 30.000 tona šećera“, list piše o firmi koja je navodno odgovorna za nestešicu.

BLIC – Intervju sa funkcionerom Srpske napredne stranke Vladimirom Djukanovićem „Susret Vučića i Djilasa trebalo je ranije da se dogodi“. O ruskom napadu na Ukrajinu „Ratne igre za Crno more“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Šta Lavrov donosi u Srbiju“, list piše o najavljenoj poseti ruskog ministra spoljnjih poslova Sergeja Lavrova. O rang listi koju je objavio PIO fond „Besplatno u banje 16.800 penzionera“.

DANAS – „Donacije naprednjacima providno izigravanje zakona“, list piše o finansiranju vladajuće stranke. O najavljenim cenama telefoniranja iz inostranstva tokom leta „Roming – od 150 do 360 dinara po minutu“.

INFORMER – Izjavu ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova list prenosi pod naslovom „Kompleksaši sa Zapada su najveći problem“. Citira i ocenu britanskog premijera Borisa Džonsona u Dombasu i Lugansku „Ukrajina gubi bitku“.

KURIR – List se bavi zahtevima Srbiji za uvodjenje sankcija Rusiji i navodi da su pritisci pojačani i da su predsedniku Aleksandru Vučiću isporučeni novi zahtevi u tekstu „Skinuli rukavice“.

NOVA – „Agencija za šećer, kukuruz, pšenicu i brašno“, povodom najava da će se Bezbednosno informativna agencija (BIA) baviti nestašicom šećera u Srbiji.

POLITIKA – Intervju sa ministarkom rudarstva i energetike Zoranom Mihajlović „Nova vlada mora biti proevropska i snažna“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da će u američkoj isporuci oružja Ukrajini navodno biti i rakete dugog dometa „Zelenski američkom raketom gadja Moskvu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar