U trendu

Naslovne strane za subotu 29. januar 2022. godine

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za subotu 29. januar 2022. godine, pišu o koroni, dešavanjima u opoziciji, saznanjima da se priprema atentat na predsednika države Aleksandra Vučića.

ALO – „Novi život sa veštačkim srcem“, novi poduhvat lekara na Institutu Dedinje.

BLIC – O koroni „Druga faza omikron talasa“. List prenosi reči ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina povodom navoda o postojanju planova za atentat na predsednika Srbije „Zvicer ne radi sam, on ima svog političkog šefa“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o poseti američkog specijalnog izaslanika za Balkan Gabrijela Eskobara Prištini „Eskobar od ZSO pravi nebitnu ljušturu“. Novaku Djokoviću zvanje počasnog Budvanina „Nole, hvala za podršku litijama“.

DANAS – Razgovor sa potpisnicima Apela 60 „Poziv opoziciji da se prizove pameti“. O slučaju nestanka Splićanina Mateja Periša u Beogradu „Zašto je policija proveravala navode vidovnjaka“.

INFORMER – Detalji iz istrage Evropola o navodima o atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, „Zvicer: Imamo 100.000.000 dolara za ubistvo Vučića“.

KURIR – List navodi „Ko stoji iza reketiranja u Smederevu: Nekadašnji sportista vodja klana koji urniše ceo grad“.

NOVA – Akamedik Ljubomir Simović „Vladeta Janković može da izleči Beograd“, o mogućem kandidatu za gradonačelnika Beograda. „Brine me korupcija u Srbiji“, list prenosi izjave izaslanika SAD za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara.

POLITIKA – Intervju sa predsednikom Demokratske stranke Zoranom Lutovcem „Ponoš je odličan kandidat“. O koroni „Sertifikati ističu, četvrta doza na čekanju“.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin poslao ratne brodove na NATO“, navodi list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.