U trendu

Naslovne strane za subotu, 3. oktobar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote pišu o optužnicama protiv bivših lidera OVK, uključujući i predsednika Kosova Hašima Tačija, saradnji Albanije i Kosova na zajedničkim projektima i donose intervjue sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac i predsednikom frakcije DS suprostavljene aktuelnom rukovodstvu stranke, Branislavom Lečićem.

BLIC – „Tužilaštvo ne radi na osnovu glasina već dokaza“, kaže za list republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac.

VEČERNJE NOVOSTI – O rezultatima zajedničke sednice vlada Albanije i Kosova u Tirani pod naslovom „Četiri temelja za ‘Veliku Albaniju’ dok Evropa ćuti“.

DANAS – „Pozivam sve bivše lidere DS da se objedinimo“, kaže Branislav Lečić koga je deo članstva Demokratske stranke koji se protivi aktuelnom rukovodstvu, izabrao za predsednika partije.

POLITIKA – U tekstu „Spremne ćelije za Tačija i 10 zapovednika OVK“ list piše da je Specijalno tužilaštvo u Hagu pripremilo optužnice protiv bivših vodja OVK zbog zločina na Kosovu. Pod naslovom „Niš nije spreman za drugi talas epidemije korone“ o izveštaju Stručnog saveta u kom se navodi da Klinički centar u Nišu nema posebne objekte za izolaciju i lečenje obolelih od kovida 19.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.