U trendu

Naslovne strane za subotu, 31. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 31. jul 2021. godine, pišu o podizanju optužnice protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka, o dešavanjima u Bosni i Hercegovini, porazu Novaka Djokovića u polufinalim mečevima na Olimpijadi i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – List piše o podizanju optužnice protiv pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka.

BLIC – O porazu srpskog tenisera Novaka Djokovića, list prenosi njegovu izjavu „Imao sam želju, boriću se za bronzu“. Reportaže iz VMC Karaburma pod naslovom „Ljudi, vakcinišite se, nemojte prolaziti ovaj pakao“.

VEČERNJE NOVOSTI – O poništenju zakona u Banjaluci „Srpska jednoglasno odbila Inckov žig“. O podizanju optužnice protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka „Tužilac traži za Belivuka doživotnu“.

DANAS – List prenosi svoja saznanja „Još jedno ime zloupotrebljeno na peticiji podrške Vučiću“. Izjava advokata Jovice Todorovića povodom optužbi predsednika Srbije da je kriminalac „Zabrinjava što Vučić deli vrednosti kriminalnih grupa“.

KURIR – „Djoković bez finala, izgubio od Zvereva, ništa od zlatnog slema“, o porazu tenisera Novaka Djokovića na Olimpijskim igrama.

INFORMER – „Novak ostao bez dva zlata“, o porazima Novaka Djokovića u polufinalu Olimpijskim igrama u Tokiju.

POLITIKA – Intervju sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem „Ozbiljan smo igrač u sektoru hrane“. O ulasku stanara u urušenu zgradu u Vidovdanskoj ulici „Ceo život spakovali za manje od četiri sata“. List prenosi „Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe“.

SRPSKI TELEGRAF – „Nole je najveći, žao mi je što sam ga pobedio“, izjava nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva nakon što je na Olimpijskim igrama pobedio Novaka Djokovića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.