U trendu

Naslovne strane za subotu, 4. septembar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama u izdanjima za subotu, 4. septembar 2021. godine pišu o tenzijama pred ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju, plasmanu srpskih odbojkašica u finale Evropskog prvenstva, fotografijama opozicionih političara i novinara iz kafića i isteku važenja odredaba vašingtonskog sporazuma koji su potpisali Beograd i Priština.

BLIC – List predstavlja istraživanje „Dva meseca života sa delta sojem korone“. U tekstu „Pojas zlatne Jovane za decu iz Zvečanske“, list piše o humanitarnoj akciji srpskih olimpijaca, Olimpijskog komiteta Srbije i „Blic fondacije“.

VEČERNJE NOVOSTI – O kontraskupu uoči ustoličenja mitropolita Joanikija u Crnoj Gori, list piše u tekstu „Komite se spremaju za juriš na Cetinje“. Nakon pobede srpskih odbojkašica u polufinalu Evropskog prvenstva, list piše „Boj za treću krunu u nizu“.

DANAS – Nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa i novinarke televizije Nova S iz kafića na Vračaru, list piše „Ko prati i tajno snima novinare i opoziciju?“. U intervjuu za list, frontmen benda Partibrejkers poručuje „Svi smo umorni, svi smo u nokautu“.

POLITIKA – O isteku važenja odredaba vašingtonskog sporazuma izmedju Beograda i Prištine, list piše u tekstu „Bez novog moratorijuma i dijalog gubi smisao“. O tenzijama u Crnoj Gori uoči ustoličenja mitropolita Joanikija u tekstu „Da li su ‘komite’ dobile dozvolu za okupljanje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar