U trendu

Naslovne strane za subotu, 6. februar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu, 6. februar 2021. godine, najviše pišu o dešavanjima posle hapšenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, ali i o koroni, sudjenjima i o Republici Srpskoj.

BLIC – Kako je funkcionisao kriminalni klan Velje Nevolje „Skrovišta, kuće i baze za mučenje“. O ocenama stručnjaka o koroni „Kada će broj zaraženih pasti ispod hiljadu“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ovde je Veljina banda vežbala da seje smrt“, o kriminalnoj grupi uhapšenog Veljka Belivuka. List objavljuje delove dokumenta o planovima Inckovog naslednika „Šmitova misija – Srpsku dovesti na rub opstanka“. O prijavama za članstvo u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti „Marković i Mijač kandidati za SANU“.

DANAS – O saslušanju vodje kriminalne grupe Veljka Belivuka u Specijalnom sudu i nalazima policije na stadionu Partizana, list piše pod naslovom „Od čuvanja Vučića na inauguraciji do hapšenja za ubistvo“. Kome vlada polaže računa o svom radu „Parlament kao Glavni odbor SNS-a“. Cvjetin Milivojević o atmosferi u društvu koja liči na početak ’90-tih „Žao mi je što danas nije živ Šećeroski“.

POLITIKA – O slučaju Veljka Belivuka „Saradnik Velje Nevolje uhapšen u društvu dvoje tužilaca“. Razgovor nedelje sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem „Migovi 29 iz Belorusije stižu na proleće“. „Momčilu Perišiću tri godine zatvora za špijunažu“ o presudi nekadašnjem načelniku Generalštaba.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.