Naslovne strane za subotu, 6. jul 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 6. jula pišu o samitu o Zapadnom Balkanu u Poznanju, o tome ko ometa rasvetljavanje ubistva SDP Olivera Ivanovića, i da je EPS poslovao u prošloj godini sa gubitkom.

ALO  –  „Minimalac veći za 5.000 dinara“, o pregovorima Vlade Srbije, sindikata i poslodavaca o povećanju minimalne zarade.

BLIC  –  Pod naslovom „Prljavi advokat bombaša vodja hajke na Srbiju“, o istrazi ubistva SDP Olivera Ivanovića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Pod zastavom NATO pevali o klanju Srba“, list piše da su posle vežbe u Slunju pripadnici hrvatske i takozvane Vojske Kosova puštali sa razglasa melodije iz crne epohe NDH.

DANAS  –  List piše da je Elektroprivreda u 2018. godini poslovala sa gubitkom „EPS u gubitku 11 miliona evra. Pod naslovom „Srbija će morati da se suoči sa svojom politikom iz ’90-ih ako želi u EU“, list donosi razgovor sa bivšim predsednikom Slovenije Milanom Kučanom povodom krivične prijave protiv njega podnete Tužilaštvu za ratne zločine u Beogradu.

INFORMER  –  „Srpska da se otcepi od BiH“, kaže bivši direktor CIA Stiven Mejer.

KURIR  –  Pod naslovom „Srbija je ostvarila pozitivan ekonomski razvoj“ o pohvalama koje je nemačka kancelarka Angela Merkel uputila Srbiji na Samitu o Zapadnom Balkanu u Poznanju.

POLITIKA  –  „Merkelova pohvalila ekonomski razvoj Srbije“, list izveštava o samitu o Zapadnom Balkanu. Pod naslovom „Banke u 2018. godini zaradile rekordnih 70,5 milijardi dinara, list piše da je to, nominalno gledano, rekordna dobit u poslednjoj deceniji.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Prisluškivani razgovori Vuka sa političarima i biznismenima“, objavljeni telefonski razgovori koje je Vuk Jeremić vodio u vreme dok je bio savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.