U trendu

Naslovne strane za utorak, 10. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 10. septembar pišu o pogibiji repera Dalibora Andonova- Grua tokom vožnje kajta u Beogradu, o lokalnim izborima u Medvedji i o drugim temama.

ALO  –  „Uz indeks ide i plata“ o tome da će studenti biti obavezni da rade najmanje 450 sati godišnje tokom studiranja. „Gru stradao na kajtingu“ o smrti repera Dalibora Andonova.

BLIC  –  „Reper Gru poginuo dok je vozio kajt“, list piše o smrti Dalibora Andonova. „Sledeći cilj je zlato u Tokiju“, list piše o uspehu srpskih odbojkašica.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Evropi sad smetaju krediti iz Kine“, list navodi da je Evropska unija upozorila zemlje Zapadnog Balkana da se „ne zaduže previše zbog kineskih investicija“. „Udar u vodu ubio Grua“, list piše o smrti repera tokom vožnje kajta.

DANAS  –  „Isti šablon za izborne prevare“, list piše o izborima u Medvedji. „Metode naprednjaka za ubedjivanje gradjana da glasaju za njih počela da koristi i Srpska desnica. Miša Vacić: Glasače smo vozili džipom na glasačko mesto“. „Omiljeni državni stranci zapošljavaju na crno“, list navodi da je inspekcija rada u firmama Štrabag iz Austrije i Tasjapi iz Turske pronašla radnike koji rade bez dokumenata.

INFORMER  –  „Poginuo Gru“ o smrti srpskog repera. „Sad je vreme za olimpijsko zlato“ o nedavnim uspesima srpskih odbojkašica.

KURIR  –  „Ovacije za zlatne odbojkašice“ o dočeku srpskih odbojkašica na balkonu Skupštien grada Beograda.

POLITIKA  –  „Amfilohijeva teška reč“, list piše o izjavi mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija da će „vlast u Srbiji izdati Kosovo i Metohiju ako im samo nešto daju“. „Desnica zapretila SNS-u iz Medvedje“, list piše o lokalnim izborima u toj opštini.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Poginuo Gru“ o smrti Dalibora Andonova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.