U trendu

Naslovne strane za utorak, 17. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 17. maj 2022. godine pišu o seriji lažnih dojava o bombama širom Beograda, o pomirenju srpske i makedonske crkve i o tome da li će gradjani Srbije ove godine biti gladni.

ALO – Pod naslovom „Pomirenje sa Makedoncima“, o odnosima srpske i makedonske crkve posle odluke Sabora SPC o priznanju njene samostalnosti.

BLIC – „Lažne bombe ispraznile i škole, avione, tržne centre“, o dojavama zbog kojih su evakuisani javni objekti. O Saboru SPC „Ozvaničeno pomirenje SPC i Makedonske pravoslavne crkve“. O Novaku Djokoviću koji igra kao nekad, pod naslovom „Čudovište se vratilo“.

VEČERNJE NOVOSTI – O dojavama o podmetnutim bombama „Specijalni rat protiv naše zemlje zbog Rusije“. List piše o odlukama Sabora SPC „Makedoncima autonomija u okiru SPC“. List piše da vladajuće stranke u Nemačkoj spremaju rezoluciju koja se odnosi na RS i Srbiju „Nemački desant na Dodika i Beograd“.

DANAS – O dojavama zbog kojih je po navodima lista bilo paralisano više od 100 škola, zgrada i saobraćaj u glavnom gradu Srbije „Dojave o ‘bombama’ stigle sa ruske mreže“. Poljoprivrednici i analitičari o dramatičnim upozorenjima „Predsednik širi strah od gladi“. Srbija još nije videla ništa od velikih investicija iz Vašingtonskog sporazuma „Trampove ‘milijarde’ otišle sa njim“.

INFORMER – „Bombarduju nas lažnim bombama“, o dojavama zbog kojih su evakuisane škole, tržni centri i mostovi u glavnom gradu Srbije.

KURIR – O velikom broju dojava o bombama u Beogradu, u tekstu pod naslovom „Specijalni rat“.

NOVA – Cela država paralisana pretnjama sa nepoznate adrese, navodi list u tekstu „Dojave o bombama akt terorizma prema Srbiji“. Povodom izjava o snabdevenosti Srbije „Imamo li hrane, ili ćemo pomreti od gladi“.

POLITIKA – Prenosi novosti sa Sabora Srpske pravoslavne crkve „SPC priznala crkvu u Severnoj Makedoniji“. O seriji lažnih dojava o bombama „Hakerski udar na Beograd“. List piše da Zapad ima dvostruke aršine u poštovanju medjunarodnog prava „Zašto je srpski integritet manje bitan od ukrajinskog“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da o raspodeli resora u novoj vladi „Dačić novi šef policije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.