U trendu

Naslovne strane za utorak, 20. jul 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 20. jul pišu o susretu u Briselu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija, o slikama žrtava zločina za koje se sumnjiči Belivukov klan, o pretpostavci da će izbori biti u aprilu iduće godine i o virusu Zapadnog Nila.

ALO – „Grčka na pragu priznanja Kosova“, prenosi list.

BLIC – Ispovest pacijentikinje „Počelo je kao prehlada, a onda su mi rekli da imam virus Nila“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu o položaju Srba na Kosovu „Samo ove godine 80 napada na Srbe“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kurti neće da obeća: odustajemo od nasilja“, o susretu Vučića i Kurtija. List piše da je dokazano pet zločina Belivukove grupe „Snimcima užasa sami sebe terete“.

DANAS – „Obezglavljena tela u predizborne svrhe“, o prikazivanju tela žrtva zločina za koje se sumnjiči Belivukov klan. Srpski političar sa Kosova „Marko Jakšić: Vučić i Kurti razgovaraju kao gluvi telefoni“.

INFORMER – O slučaju Veljka Belivuka: „Istraga otkrila detalje zverskih zločina“.

KURIR – List piše da je Dragica Nikolić „postavila brata na čelo svoje fondacije“.

POLITIKA – „Kurti došao u Brisel da razori dijalog“ o susretu Vučića i Kurtija. Politika saznaje „Predsednički, parlamentarni i beogradski izbori u aprilu 2022“.

SRPSKI TELEGRAF – O jučerašnjem dijalogu Beograda i Prištine u Briselu: „Kurti optužio Srbe za tri genocida“. List piše i o slučaju kriminalne grupe Veljka Belivuka: „Veljin i Dijanin tajni simbol“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.