U trendu

Naslovne strane za utorak, 21. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 21. jun najviše pišu o reagovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na intervju bivše državne sekretarke u ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, o izboru Aleksandra Šapića za novog gradonačelnika Beograda, i o drugim temama.

ALO – Iznosi nove optužbe na račun ministra odbrane „Stefanović od Šarića dobio sat od 17 hiljada evra?“ i molitva za Katar „Piksi u manastiru Nikolje“.

BLIC – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom intervjua bivše državne sekretarke u ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, kojoj se sudi zbog trgovine uticajem „Prisluškivanja je bilo, neka sad utvrde sve ostalo“. O predstojećim prijemnim ispitima „Kako odabrati pravi fakultet koji garantuje dobar posao“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu predsednika Vučića „Prisluškivan sam 1.800 puta, verujem državi, uradiće svoje“. O izboru Aleksandra Šapića za novog gradonačelnika Beograda „Šapić je 68. gradonačelnik“.

DANAS – Analitičari ocenjuju intervju Dijane Hrkalović „Hrkalović intervjuom otplaćuje Vučićevu milost“. „Tužilaštvo: Sumnja se da je u bazu Republičkog geodetskog zavoda ubačen virus“, list piše o navodima iz RGZ da su bili meta hakerskog napada.

INFORMER- Tvrdi da zapad provocira novi rat „NATO blokirao milion Rusa u Kalinjingradu“. Kirije nikad skuplje „Soba za studenta od sedam kvadrata, 150 evra“.

KURIR – Šredsednik Srbije se poziva na zakon „Prisluškivanja je bilo, verujem da će nadležni utvrditi i sve ostalo“. Gradonačelnik Aleksandar Šapić kaže „Moja vrata i vrata grada će biti otvorena za sve“.

NOVA – „Dijana ušla u BIA zbog veza s huliganima“, list piše o navodnim vezama bivše državne sekretarke u MUP-u Dijane Hrkalović. Istraživanje koliko košta trudnoća u Srbiji „Buduće majke na testove potroše i do 3.000 evra“.

POLITIKA – „Aleksandar Šapić novi gradonačelnik Beograda“, o izboru novog gradonačelnika. List piše o protestu radnika Fijata u Kragujevcu „Radnici ‘Fijata’ blokirali put ka Kraljevu i Čačku“.

SRPSKI TELEGRAF – Pita šta čeka tužilaštvo povodom izjava bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović „Svi najbliži saradnici teraju ministra u zatvor“. Izabran kandidat SNS „Šapić novi gradonačelnik“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.