U trendu

Naslovne strane za utorak, 22. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 22. jun, pišu o završnom ispitu osnovaca u Srbiji, reakcijama na Rezoluciju o Srebrenici usvojenu u crnogorskoj Skupštini, a pišu i da Narodna banka Srbije kupuje zlato, o vežbama Vojske Srbije, i o vrućini.

ALO – Nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu, list piše „Crnom Gorom upravljaju sekretarice ambasade SAD: Bruka doveka“. U tekstu „Istina o eksplozijama u Čačku“, o dogadjajima u čačanskoj fabrici „Sloboda“.

BLIC – „Deca heroja za Košara dobila novi dom“ o akciji koju je list organizovao sa donatorima. Pred „malu maturu“ list piše: „Opustite djake, ne dižite im tenziju“.

VEČERNJE NOVOSTI – List na naslovnoj strani ocenjuje „NATO potura Rezolucije o Srebrenici po Balkanu“. O vežbi Vojske Srbije piše: „Pancir puca iznad Peštera“.

DANAS – „Predsednik opet naredio guvernerki da kupuje zlato“, navodi list i tvrdi da je Aleksandar Vučić ponovo narušio nezavisnost Narodne banke Srbije. Povodom izjave Vučića da je „Zemunski klan“ stvoren tokom vlasti Dragana Djilasa i Borisa Tadića: „Zemunci postojali još dok je Vučić bio ministar informisanja“.

INFORMER – O reakcijama vlasti Crne Gore nakon donošenja Rezolucije o Srebrenici u tekstu „Krivokapić i Bečić traže: Srbi sami sebe da osude“. O savetima pred letovanje, list piše u tekstu „Grci 460 naših turista prevarili za letovanje“.

KURIR – O ocenama analitičara „Odlučno: Srbija se nalazi pod žestokim udarima, ali spremna da odgovori na sve teške situacije“. Glumac Nebojša Lubišić optužio kolegu Dragana Jovanovića za navodnu kradju pesme „Gagi mi je ukrao Ružu rumenu“.

POLITIKA – „Priština bi i Srbe da mobilše u vojsku“, o Kosovu. Povodom vrućeg talasa u Srbiji: „Opasnost od sunčanice i toplotnih udara preti narednih dana“.

SRPSKI TELEGRAF – Nakon što su trojica Novopazaraca ubijena u Nemačkoj, list piše „Krvava osveta Kavčana u Berlinu“. O navodnoj tajnoj akciji stranih agenata, list piše u tekstu „Putinu smeštaju eksploziju u Čačku“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.