U trendu

Naslovne strane za utorak, 22. mart 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 22. mart 2022. godine pišu o situaciji u Ukrajini, dešavanjima u regionu i predizbornim temama.

ALO – Pred današnje zasedanje Saveta za nacionalnu bezbednost, list piše pod naslovom „Simultani udar na Srbiju“. U tekstu „Izrešetan načelnik policije“ o zločinu u Prijedoru u Bosni i Hercegovini.

BLIC – Rusija bi mogla da proglasi pobedu, piše list pod naslovom „Putin staje posle osvajanja Marijupolja?“. O predsedniku opštine Raška Ignatu Rakitiću list piše: „Rakitić godinama od Kopaonika pravi veliku septičku jamu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O zabrani glasanja za srpski parlament i predsednika u Crnoj Gori i na Kosovu: „Osovina Priština- Podgorica, Srbima brane da glasaju, blate SPC i Beograd“. Panična kupovina i poskupljenja u EU izazvani ratom u Ukrajini „Hleb u Italiji osam evra, Nemci opustošili rafove“.

DANAS – Brzi voz koji saobraća na liniji od Beograda do Novog Sada nije baš u svemu onakav kakvim ga predstavljaju vlasti „‘Soko’ ide u proseku sto kilometara na sat“, piše list. Naprednjaci želeli da u radno vreme pošalju na miting vaspitačice vršačkog vrtića: „Čarolija“- „Podrška Vučiću ‘radna obaveza'“.

INFORMER – O borbi za ukrajinski grad list piše: „Rusi sad gadjaju Marijupolj termobaričnim raketama“. „Bajden traži od Erdogana da u Ukrajinu pošalje S-400“, list piše o zahtevu američkog predsednika.

KURIR – U tekstu „Kijev i Odesa na meti ruskih raketa“ list piše o 26. danu invazije Rusije na Ukrajinu. O posledicama rusko-ukrajinskog sukoba, list navodi „Zbog rata u Ukrajini sve je manje brašna“.

NOVA – O direktivi vaspitačicama iz Opova, list piše pod naslovom „Svi na Vučićev miting, danas ti je to posao“. Jedan od lidera koalicije Nada, Miloš Jovanović kaže „Čini mi se nemoguća saradnja sa SNS“.

POLITIKA – Pod naslovom „Savet za nacionalnu bezbednost o potezima Prištine i Podgorice“ – o dešavanjima uoči izbora u Srbiji. Intervju sa kandidatom za gradonačelnika Beograda liste „Ajmo ljudi“ Duškom Vujoševićem koji kaže „Beogradu je potrebna normalizacija“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: Stalno napadaju crkvu i državu“, list piše o predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Kikindi. O novoj bolnici Dedinje dva, u tekstu „Hibridna sala i intenzivna najbolje u Evropi“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar