U trendu

Naslovne strane za utorak 23. februar 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 23. februar 2021. godine pišu o porastu broja obolelih od korone, filmu „Dara iz Jasenovca“, prebijanju mladića u Novom Sadu.

ALO – „Utroba mi se prevrtala na kapiji Jasenovca“, list prenosi utiske glumice Tatjane Kecman, protagonistkinje filma „Dara iz Jasenovca“.

BLIC – „Raste broj zaraženih, Srbija opet u problemu“, o epidemiološkoj situaciji. „Hulgani gazili momke bez svesti“ o sceni nasilja u Novom Sadu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Mutant iz Britanije udario na mlade“, o epidemiološkoj situaciji. Glumica Tatjana Kecman, koja u filmu „Dara iz Jasenovca“ glumi časnu sestru kaže „Hvale me: bila si divno odvratna“.

DANAS – Pod naslovom „Velike afere srpskih vlasti u fokusu Evrope“, o predstojećem izjašnjavanju Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta o amandmanima na izveštaj Vladimira Bilčika o Srbiji. „Lutovac ostaje lider DS“, list prenosi odluku ministarstva za državnu upravu da ne prihvati zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao zastupnik te stranke.

INFORMER – „Specijalni dodatak o Jasenovcu“, povodom filma „Dara iz Jasenovca. „Prleta su volele najlepše devojke“, o patrijarhu Porfiriju.

KURIR – „Američka DEA snimila Dijanu s Kavačkim klanom“, o bivšoj državnoj skeretarki MUP-a Dijani Hrkalović. „Zorana kupuje kola za 18 miliona, a za avio-karte dala 4,5 miliona“, o ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović.

POLITIKA – Povodom izbora patrijarha Porfirija „Nedvosmislen stav SPC o Kosovu i Metohiji“. Grčka se sprema za letnju sezonu, Srbima i dalje zabranjen ulazak „Turiste očekaju u aprilu, a broj obolelih i dalje raste“.

SRPSKI TELEGRAF – „Spisak vojnika Velje nevolje“, o uhapšenom Veljku Belivuku. „Balašević predosetio smrt“, o Djordju Balaševiću.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.