U trendu

Naslovne strane za utorak 23. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 23. novembar 2021. godine pišu o početku gradnje metroa, izgradnji brze pruge, o regionalnim temama i vakcinaciji.

ALO – Proširena istraga protiv bivše državne sekretarke u MUP Dijane Hrkalović „Dijana čuvala ledja ubici Elezu“. Da li je Krizni štab blizu nove odluke „Bez vakcine nema ni skijanja?“.

BLIC – Vakcinacija jedino rešenje u borbi protiv korone „Istražujemo koliko će nas štititi buster doza“. Velika zabluda „Apstinenti nikad nikog nisu doveli na vlast“. Odlazak na Mundijal „Katar preskup za srpski džep“.

VEČERNJE NOVOSTI – Dan čekan 50 godina „Zvanično počela gradnja metroa“. Pokrenuti radovi na deonici Novi Sad-Kelebija „Pruga podiže celu Srbiju“.

DANAS – Gradjani, ekološki aktivisti i opozicija zajedno protestovali protiv gradnje Beogradskog metroa na izvoru pijaće vode „Makiš će se braniti na protestima i izborima“. Povodom najave ponovnog otvaranja nekadašnjeg parka za decu Marka Miloševića u Požarevcu „Bambilend kao kruna povratka u devedesete“. Reditelj Božidar Djurović o „igrarijama“ apsurda u Narodnom pozorištu „Svedoci smo i saučesnici partijske razgradnje nacionalnog teatra“.

INFORMER – „Bojkot, bojkot pa sad svi na izbore“, o opoziciji. O početku radova na izgradnji metroa „Kreće metro“.

KURIR – „Istorija“, o početku gradnje metroa na Makišu. O izjavi lidera SDA „Izmišljotina, Izetbegović krivotvorio istoriju i obrisao Srbe. Dodik: Ovo je velika uvreda za srpski narod“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da se spremaju nove mere „Korona propusnice od 18 sati“. Iz kriminalnog miljea „Velja overio Sentinog doušnika“.

NOVA – Juče počela izgradnja projekta koji sanjaju generacije „Pet razloga zašto nam ne treba ovakav metro“. Razmatra se žalba na presudu narko bosu „Šarić uskoro na slobodi“. Skandal za skandalom na festivalu u Brčkom „Sve više pozorišnih umetnika ne želi da ih Lečić ocenjuje“.

POLITIKA – Ocenjuje kao skandaloznu izjavu bošnjačkog člana predsedništva BiH Šefika Džaferovića da iza bošnjačke vojske nisu ostali masovni zločini „Sarajevo negira srpske i hrvatske žrtve rata“. Počeli radovi na pruzi Novi Sad-Kelebija „Vučić: Apsolutno sam siguran da Španija ne menja stav o Kosovu“. Politika saznaje „Izbori u FSS tek u maju, u Izvršnom odboru i jedna žena“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.