U trendu

Naslovne strane za utorak 28. septembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama za utorak, 28. septembar najviše pišu o dešavanjima na Kosovu i lošoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

ALO – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom protesta Srba na severu Kosova „Nećemo dozvoliti poniženje Srbije“.

BLIC – SAD se aktivno uljučile u rešavanje problema Kosova navodi se u tekstu „Nova američka ofanziva na Balkan“. Gradjani Srbije neće da se vakcinišu piše list pod naslovom „Bili smo šampioni, sad nas je prestigao veći deo Evrope“. Sahranjen glumac Nenad Nenadović u tekstu „Večnost je tvoja“.

VEČERNJE NOVOSTI – O tome da su vojnici medjunarodne misije blizu Jarinja u tekstu „Kfor se prenuo: vide da Beograd ne ide na blef“. Kako obuzdati pandemiju „Supervakcina glogov kolac za kovid 19“. Bivši ministar spoljnih poslova u vladi SRJ Vladislav Jovanović o nemačkim izborima tvrdi „Jak uticaj Zelenih bio bi loš za Srbe“.

DANAS – „Vučićev ultimatum NATO nova predstava za narod“ o situaciji na severu Kosova koja je i dalje veoma napeta. Sve više preminulih od kovida, Krizni štab i dalje ćuti navodi list u tekstu „Cela Srbija ponovo u ‘crvenom'“. Koautor potkasta na portalu Nova Nenad Kulačin kaže „Psovanje u ‘Dobar, loš, zao’ nema veze sa Djilasom“.

INFORMER – „Srbi u Španiji uhapšeni sa 2,6 tona kokaina“, list piše o hapšenju pripadnika balkanskog narko kartela. O protestima na severu Kosova zbog zamena registarskih tablica „ROSU odlazi, ali problemi ostaju“.

KURIR – Autorski tekst nemačkog ambasadora Tomasa Šiba „Koalicioni pregovori neće biti jednostavni“. „Koštunica kustos“, list piše o bivšem predsedniku SR Jugoslavije Vojislavu Koštunici.

POLITIKA – List piše da je Kfor pojačao patrole na severu Kosova, a da su „Snage Vojske Srbije stigle nadomak Jarinja“. Otvoreno pismo javnosti premijerke Ane Brnabić pod naslovom „Marko Vidojković kao najizgledniji kandidat za predsednika Srbije“. O saobraćaju u Beogradu „Pančevački most izmedju rušenja i potpune obnove“.

SRPSKI TELEGRAF – O dešavanjima u Osnovnom sudu u Sjenici „Sudija pod istragom za prevaru a sudi narodu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.