U trendu

Naslovne strane za utorak, 29. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak 29. decembar pišu o merama Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona, o novogodišnjoj konferenciji za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o sudjenju za slučaj „Jovanjica“ i drugim aktuelnim temama.

ALO – O novogodišnjoj konferenciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Tri cilja za 2021: mir, zdravlje i bolji standard“.

BLIC – „Konačna odluka nema dočeka po restoranima i klubovima“, o merama Kriznog štaba protiv širenja kovida 19. O akciji za obnavljanje svratišta za decu „Bez kreveta, odeće i doma, ulica im je kuća“.

VEČERNJE NOVOSTI – O olakšicama za privednike „Porez na minimalac u 24 rate“. O izboru novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije „Piksi se nećka, a Savo čeka“.

DANAS – O novogodišnjoj konferenciji za novinare predsednika Srbije „Vučić sledi Putina, a hvali Si Djinpinga“. Epidemiološkinja Ivana Prokić o merama Kriznog štaba „Samo im je rejting bitan“.

INFORMER – O novim merama Kriznog štaba „31.12. kafići će raditi do 18h“.

KURIR – O novogodišnjoj konferenciji predsednika Srbije „Srbija ima tri cilja u 2021.“

POLITIKA – O odluci Kriznog štaba „Neće biti organizovanih dočeka Nove godine“. O novogodišnjem obraćanju predsednika Aleksandra Vučića „Mir i stabilnost su najvažniji interes Srbije“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu vlasnika „Jovanjice“ Predraga Koluvije „Šef iz MUP mi tražio da namestim Andreja Vučića“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.