U trendu

Naslovne strane za utorak, 29. mart 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 29. mart 2022. najviše pažnje posvetili su intervjuu za srpske medije šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova, predstojećim izborima i temama u vezi sa zdravljem.

ALO – Reporter lista u razrušenom Volnovahu, u Donjeckoj oblasti „Grad duhova“. Skandal uživo „Šamarčina za Oskara“, piše list.

POLITIKA- Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u razgovoru za srpske medije poručio „Nacizmu nije mesto medju evropskim vrednostima“. Politika saznaje „Er Srbija letovima za Moskvu ne krši sankcije Evropske unije“. Kandidat za gradonačelnika Beograda na listi SNS-a Aleksandar Šapić kaže „Najvažnija je briga o ljudima“.

BLIC – Šta kaže predizborna analiza Cesida „Četiri liste u skupštini, još pet se bori za cenzus“. List otkriva „Šta Evropa zna o medijskoj bombi Putina čije su mete ‘Blic’ i ‘Danas'“. Iz sporta, list izdvaja da „orlovi“ igraju u Danskoj: „Piksi juri novi rekord“.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju Sergeja Lavrova koji kaže „Srbija misli svojom glavom“. Lider SPS-a Ivica Dačić poručio „Svi ovde koji žele sankcije Rusiji su protiv Srbije“.

DANAS – U fokusu, sumnje u manipulacije biračkim spiskom ugrožavaju izborni proces „Fantomski listići tek vrh ledenog brega“. Kandidat za gradonačelnika liste „Ujedinjena Srbija“ Vladeta Janković ocenio „Od demokratije smo udaljeniji nego u Miloševićevo vreme“. Moguće da će vodjenje pandemije biti dodeljeno Republičkoj stručnoj komisiji „Kriznog štaba neće biti dok se ne formira vlada“.

NOVA – Predsednički kandidati složni u poruci uoči izbora „Gradjani bez straha da glasaju za opoziciju“. Akademik Dušan Teodorović kaže „Ključ pobede je u motivisanju apstinenata“. Naprednjačka inflatorna kula od karata „Predsednik Vučić mašta o najmanjoj inflaciji, ali statistika ga demantuje“, piše list.

INFORMER – Ekonomski eksperti „Preti nam najveća glad od Drugog svetskog rata“. „Putin sa Zelenskim u Beogradu?“ list piše o takvoj mogućnosti za rusko-ukrajinske pregovore.

KURIR – objavljuje detaljan vodič za upis djaka prvaka. O sukobu u Ukrajini „Užas rata“, da se dve strane optužuju za zločine, uz fotgrafije za koje se navodi da prikazuju zlostavljanje ruskih vojnika.

SRPSKI TELEGRAF – List navodi da je predsednik države Aleksandar Vučić promenio Srbiju, pod naslovom „Aleksandar Veliki“. Šef ruske dipolomatije Sergej Lavrov „Sastanak Putina i Zelenskog u Beogradu“?

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar