U trendu

Naslovne strane za utorak 29. novembar 2022. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 29. novembar 2022. godine najviše pišu o svetskom prvenstvu u fudbalu, ali i o platama, beogradskim izborima i nasilju u školama.

ALO – „Orlovi za infrakt“, o nastupu fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru i utakmici sa Kamerunom. „Pao Tito, sledeći je Zvicer“, o medjunarodoj akciji hapšenja krijumčara kokaina.

BLIC – U tekstu pod naslovom „Bura oko Piksija“, piše da je odigran „šokantan remi ‘orlova’ sa Kamerunom“ i da se zbog toga selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković našao na meti kritika. O zatvaranju kovid ambulanti „Koronu će lečiti ‘obični’ lekari“.

VEČERNJE NOVOSTI – O predstojećoj utakmici sa Švajcarskom, koja će odlučiti opstanak reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu „U petak se pokažite: Ili jeste ili niste“.

DANAS – O novom mandatu Tomislava Nikolića na čelu Nacionalnog saveta sa koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom pod naslovom „Sigurna kuća za istrošene kadrove“. O obećanju Siniše Malog da će prosečna plata u decembru dostići 720 evra „Inflacija pojela povećanje zarada“.

INFORMER – „Piksi šta ovo bi“, o utakmici fudbalera Srbije i Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru i šansama za plasman u nastavak takmičenja. List piše da su odobrene nove cene energenata u tekstu pod naslovom „Račun za struju 280 dinara veći“.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Osla „Norvežani ponudli tri rešenja za energetiku, potrebne promene u javnim preduzećima“. „Kamerun šokirao Srbiju“, o nerešenom rezultatu utakmice fudbalera Srbije i Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru.

NOVA – O fudbalskoj utakmici Srbije i Kameruna sa nerešenim rezultatom „Srbija prokockala izvesnu pobedu“. Predsednica beogradskog odbora SSP-a Mila Popović kaže „Samo novi izbori u Beogradu zaustavljaju dalje uništavanje grada“. Ruski reditelj Aleksandar Sokurov tvrdi „Svi političari su udareni u glavu“.

POLITIKA – List piše da su fudbaleri Srbije ispustili pobedu protiv Kameruna „Kazna za igru bez odbrane“. O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa kraljem i premijerom Norveške list piše pod naslovom „Sistematski progon Srba na severu Kosova i Metohije“. Prenosi i najavu ministra prosvete Branka Ružića „Nove mere protiv nasilja u školama do 20 decembra“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić najavio seču direktora u energetici“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar