U trendu

Naslovne strane za utorak 3. decembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od 3. decembra, pišu o podelama u Demokratskoj stranci, o isporuci četiri ruska helikoptera Mi-35 Vojsci Srbije kao i o najavi da će Srbija u decembru otvoriti još jedno pregovaračko poglavlje sa EU.

ALO  –  „SPS sad kopira Otpor“, o tome da se na promotivnom materijalu Socijalističke partije Srbije nalazi pesnica koja je bila simbol rušenja režima Slobodana Miloševića.

BLIC  –  „Neće nas ceniti ako ne pokažemo da imamo kičmu“, kaže za list lider Narodne stranke i predsedavajući Savezu za Srbiju Vuk Jeremić. Pod naslovom „U decembru otvaramo još jedno poglavlje sa EU“ list navodi da će Srbija uskoro otvoriti pregovaračko poglavlje 4 koje se odnosi na slobodno kretanje kapitala. O podelama u Demokratskoj stranci u tekstu „Raspušteni u DS hteli ujedinjenje sa Tadićem“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Ubice tenkova brane Srbiju iz Ladjevaca“, četiri helikoptera za potrebe Vojske Srbije dopremljena na batajnički aerodrom. Pod naslovom „Osumnjičili čak i sekretaricu“ o optužnici koju je Specijalno tužilaštvo Kosova podiglo protiv šestoro Srba koje tereti za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića.

DANAS  –  O novim detaljima afere Krušik pod naslovom „BIRN: Otac ministra policije putovao u Saudijsku Arabiju kao pravni savetnik u GIM-u“. „Manjina stvara privid podela“, kaže predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac povodom poslednjih dešavanja unutar te partije.

INFORMER  –  Pod naslovom „Stigla četiri M 35“, o dolasku u Beograd helikoptera iz Rusije. „Orlovi sigurno idu na EP“, piše o prognozama na kladionicama za fudbalsku reprezentaciju Srbije.

KURIR  –  „14 ’zemunaca’ ponovo na slobodi“, o usponu i padu zemunskog klana.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Drama na Veljkovoj svadbi“,  o dešavanjima na svadbi sina pevačice Svetlane Ražnatović jer je njen otac morao u bolnici zbog zdravstrvenih problema.

POLITIKA   –  „Hrvatski špijuni vrbuju novcem ili ucenama“, o delovanju hrvatskih obaveštajnih struktura u Srbiji. U tekstu „Studenti ‘Megatrenda’: Mića nam je rekao da će sve biti okej“ o situaciji na tom univerzitetu posle odluke dosadašnjeg vlasnika da ga proda nemačkom investitoru.

(Beta)

Napišite komentar