U trendu

Naslovne strane za utorak 9. februar 2021. godine

Na naslovnim stranama za utorak 9. februar 2021. godine u fokusu beogradske dnevne štampe i dalje je hapšenje Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe, nastavak istrage i detalji zločina za koje su optuženi, a listovi pišu o politici, poslovanju Pošte i promociji kulture.

ALO – „Ubijali su dok smo uspavljivali decu“, o delima uhapšenog vodje navijača Veljka Belivuka i njegove grupe. „Miku brani čak 200 svedoka“, o sudjenju direktoru škole glume „Stvar srca“ Miroslavu Alekiću.

BLIC – „Recept smrti Veljine ekipe“ list piše o zločinima grupe Veljka Belivuka. O poslovanju Pošte „Mira nema za bolovanja, a ima za luksuzne lokale“.

VEČERNJE NOVOSTI – O istrazi u kući u Ritopeku koju su koristili uhapšeni kriminalci „Ljepoju isekli i izneli u torbama“. O tome pod kakvim uslovima će biti moguća putovanja u evropske zemlje „Kovid-pasoši dele Evropu“. O slučaju seksualnog zlostavljanja u beogradskoj školi glume „Još dve prijave protiv Aleksića“.

DANAS – O navodima da je potpredsednica Stranke slobode i pravde vidjena u društvu kriminalaca „Spin o vezi opozicije i atentata na Vučića“. U susret razgovorima vlasti i opozicije list prenosi najavu predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića „Prvi sastanak verovatno onlajn“. O troškovima medjunarodne promocije srpskog kandidata za Oskara, koje pokriva Vlada Srbije „Za promociju ‘Dare iz Jasenovca’ 144 miliona dinara“.

INFORMER – „Zločini Veljinog klana: Od Ljepoje ostalo samo jedno dugme“, o krivičnim delima za koje se optužuje vodja navijača Veljko Belivuk.

KURIR – „Zveri: Belivuk i Mare 24 sata kasapili ‘Pink pantera’ Milana Ljepoju“, o krivičnim delima nedavno uhapšenih Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. „Saslušan u tužilaštvu: Miku Aleksića prijavilo još pet devojaka za zlostavljanje“, o ponovnim optužbama da je direktor škole glume „Stvar srca“ Miroslav Alekić seksualno uznemiravao devojke.

POLITIKA – Centralna tema iz spoljne politike „Sudar Bajdena i Putina na zapadnom Balkanu“. O nastavku istrage koja se vodi u slučaju uhapšene kriminalne grupe „Visoki službenik MUP-a uklanjao dokaze protiv Belivuka“. Intervju sa profesorom Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojanom Pajtićem „Opozicija mora brzo da se dogovori“.

SRPSKI TELEGRAF – „Šok-otkriće: Velja Nevolja zaposlen u Partizanu“, o navodima da je Veljko Belivuk bio zaposlen u klubu Partizan i primao platu od 5.000 evra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.