U trendu

Natalija je sve ubedila da uživa na Baliju, ali se iza svega krila velika prevara (foto, video)

Instagram zvezda pokazala je da ne treba verovati svemu što vidimo na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

The queen has arrived 🌊💖 #bali

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

Američka influenserka Natalija Tejlor priznala je da je prevarila svoje fanove da je bila na Baliju, iako nikad nije putovala u Indoneziju – a njene egzotične fotografije nastale su zapravo u lokalnoj prodavnici IKEA-e.

Tejlor, koja ima preko 310 hiljada pratilaca na Instagramu, objavila je niz fotografija koje izgledaju kao da su nastale u luksuznoj sobi, uz koje je bila naznačena lokacija Bali

„Kraljica je stigla“, napisala je uz prvih nekoliko fotografija, a zatim je objavila još neke. Fanovi u komentarima uglavnom su bili prepuni komplimenata, a neki su podelili svoja iskustva sa Balija i preporučili Nataliji šta bi trebalo sve da poseti na putovanju, prenosi Index.hr.

Kasnije je na jutjubu Natalija priznala da su sve fotografije nastale u IKEA-i. Objasnila je da je želela da se našali sa svojim pratiocima i da vidi da li će poverovati da je zapravo na influenserskom odmoru.

„Rečeno je da sve što se vidi na internetu nije uvek ono što se čini, posebno u današnje vreme kad je lako pretvarati sve da ste ko god želite da budete“, rekla je. Dodala je da je IKEA-u odabrala jer je oduvek impresioniralo kako su u njoj uređeni prostori, ali i želela je da vidi koliko fotografija može da snimi pre nego što je izbace ili stvari postanu prečudne.

View this post on Instagram

Tea isn’t the only thing I drink.. 😉🥂

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

Tokom fotografiranja skinula je cene s artikala, iako ih nekoliko ostavila kao tragove za one koji obraćaju pažnju. Kako bi lažno putovanje učinila uverljivijim, Tejlorova je objavila i storije za koje je koristila lažne snimke s interneta.

„Niko uopšte ništa ne preispituje. Svi veruju da sam sad na Baliju“, rekla je na snimku koju je objavila na jutjubu, gde njen kanal ima 1,94 miliona pretplatnika.

Većina njebih fanova nije primetila ništa čudno, iako je bilo nekih koji su posumnjali u istinitost njene priče. „Nije imalo smisla da objavljuješ toliko fotografija iz soba na takvom mestu“, neko je napisao u komentaru.

Tejlorova je otkrila da se osećala loše jer je prevarila fanove, ali kaže i da je njen „izazov“ dokazao poentu. „Nemojte verovati svemu što vidite na internetu“, rekla je. „Ponekad ljudi lažu o tome kakva su osoba. A izgleda da to nije teško.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.