U trendu

Nije ni polovina septembra, a u Beogradu se postavlja novogodišnja rasveta (foto)

Iako još nije ni polovina septembra, gradske vlasti su poranile sa kićenjem grada, i prvi delovi novogodišnje rasvete već postavljeni, sudeći po fotografijama objavljenim danas na društvenim mrežama.

Kako navode sugrađani na „Tviteru“, na ukrašavanju bandera i drugih infrastrukturnih objekata u prestonici uveliko se radi.

Šokirani, Beograđani su se pitali da li je u pitanju kakva šala, međutim, nikoga nije bilo da opovrgne ove objave, već su se samo ređale fotografije sa različitih lokacija.

Kako se može videti na fotografijama koje su se pronele Internetom, radi se na više mesta u gradu.

Među prvim opštinama koje su ukrašene ovoga puta našao se Voždovac, gde se sa postavkom dekoracije krenulo u jednoj od glavnih saobraćajnica tog dela grada – Bulevarom oslobođenja.

Postavljanje novogodišnjih ukrasa i svečanog osvetljenja prošle godine je počelo nešto kasnije – 28. septembra, a čelnici grada su objavili da bi novogodišnja rasveta trebalo da bude upaljena početkom novembra.

3 komentara
  1. Anonimni

    Kupleraj United !

  2. Balkan

    Treba krenuti na vreme a ne da se kasni, a i ima para viska pa treba utrositi. Bas me interesuje kolika ce biti i koliko ce kostati ovogodisnja jelka, mada ne moze na Trgu jer se on radi i priprema za iducu Novu godinu.

  3. Anonimni

    Kako bi protivnik dobio glas na iyboru

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike