U trendu

Nova Palilulska pijaca obeležila godinu dana rada

BEOGRAD – Nova Palilulska pijaca obeležila je danas godinu dana rada u novom i modernom ambijentu i simboličnim gestom je potrošače obradovala cegerima.

JKP Gradske pijace smatra da je pijaca Palilula za godinu dana osvojila stanovnike Beograda odličnom ponudom i raznovrsnim asortimanom, te da je realizovan jedan od glavnih ciljeva tog preduzeća, a to je podizanje i unapređivanje pijačnih usluga i uslova na pijacama.

S druge strane, kupci mogu da pazare najrazličituje poljoprivredne, prehrambene i neprehrambene proizvode, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Na Palilulskoj pijaci mogu se naći sveže voće, povrće, meso, riblji proizvodi, specijalizovane pekare, restorani brze i veganske hrane, kafeterija, vinarija, cvećare, pet šop, specijalizovane prodavnice s namirnicama i proizvodima od kozjeg mleka, pa do čokolada i kakaa sa Madagaskara.

Kako najavljuju iz Gradiskih pijaca, u narednom periodu će nastaviti da unapređuju pijačne usluge, vodeći računa o očuvanju tradicionalnog načina prodaje i naravno o svojim kupcima i prodavcima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar