U trendu

Novi pokušaj iseljenja na Bežanijskoj kosi

BEOGRAD – U Vespučijevoj ulici u beogradskom naselju Bežanijska kosa u toku je još jedan pokušaj prinudnog iseljenja iz stana pukovnika u penziji Gojka Lalovića i njegove porodice, prenose beogradski mediji.

Kako prenosi udruženje „Krov nad glavom“, ispred zgrade se nalazi i vatrogasno vozilo, pošto je pukovnik seo ispred ulaza u stan s benzinom i šibicom, dok se njegova 28-godišnja ćerka nalazi u objektu i preti da će skočiti sa terase ako se nešto dogodi njenom ocu.

Kako prenosi „Blic“, na licu mesta je i nekoliko policijskih patrola koje su došle da asistiraju izvršiteljima, kao i nekoliko desetina komšija i pripadnika akcije „Krov nad glavom“.

„On je ostavio prijateljima oproštajno pismo ako neko nasilno uđe u stan“, rekla je Lalovićeva ćerka udruženju „Krov nad glavom“.

List navodi da je ovo ko zna koji po redu pokušaj prinudnog iseljenja porodice Lalović, a Ministarstvo odbrane je ranije istaklo da pukovnik u penziji „bespravno koristi dva stana“.

„Penzionisani pukovnik Gojko Lalović bespravno koristi dva stana u Beogradu koji su vlasništvo Ministarstva odbrane, i to garsonjeru u Pohorskoj ulici, i troiposoban stan u Vespučijevoj“, saopštili su ranije iz Ministarstva odbrane.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.