U trendu

Novogodišnji paketići za 8.500 najmlađih na Paliluli

BEOGRAD – Podelom novogodišnjih paketića u dvorištu Osnovne škole „Jovan Ristić“ u Borči danas je počela tradicionalna manifestacija „Zimske čarolije na Paliuli“, koju organizuje Gradska opština Palilula, a ove godine biće podeljeno oko 8.500 paketića.

Najmlađi Palilulci najviše su se radovali susretu sa Deda Mrazom, a za decu i njihove roditelje priređen je i bogat zabavni program u kom su uučestvovali mađioničari, kostimirani, animatori, klovnovi, a izvedena je i novogodišnja priredba.

Prethodnih godina podela paketića i novogodišnja priredba organizovana je u sportskohj hali „Aleksandar Nikolić“, a ove godine zbog epidemiološke situacije, deca i njihovi roditelji paketiće mogu da preuzmu na tri lokacije, kaže Vanja Velović iz GO Palilula.

Kako je rekla, podela novogodišnjih paketića sutra će biti organizovana u Tržnom centru „Karaburma“ od 11 časova, a u ponedeljak 20.decembra u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ od 10 do 20 časova.

Velović je navela da će manifestacija „Zimske čarolije na Paliluli“ biti nastavljena 1.januara 2022.godine tradicionalnim programom „Ulica otvorenog srca“ u Borči, kao i da će od 6.do 9.januara biti održana manifestacija „Božić na Paliluli“ u Tašmajdanskom parku.

„Takođe, za 14.januar pripremamo koncert iznenađenja u TC „Big Fashion“, a 20.januara biće organizovana novogodišnja predstava za decu sa Deda Mrazom, mađioničarima, animatorima, a ispred će biti postavljene drvene kućice gde će biti izložene rukotvorine i druge proizvodi“, navela je Velović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.