U trendu

Od sutra izmene u radu linija 26, 26N i 401N

BEOGRAD – Zbog radova na toplovodnoj mreži u ulici Dunavska od sutra do 16. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza 26, 26N i 401N.

U tom periodu biće zauzeta desna saobraćajna traka ulice Dunavska (gledano u smeru ka Ulici Žorža Klemansoa) na delu od početka polazno/dolaznog stajališta „Dorćol /Dunavska/“ do pozicije neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Dubrovačka.

Vozila će se u visini zone radova kretati preostalom širinom kolovoza uz naizmenično propuštanje regulisano svetlosnom signalizacijom, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Dodaje se da će vozila sa linija 26, 26N i 401N u smeru ka naselju „Braće Jerković“ i Pinosavi saobraćati trasom Dorćol (Dunavska), Dunavska, Žorža Klemansoa, Francuska i dalje redovno.

Na privremenom delu trase uspostavljaju se stajališta „Mike Alasa“ u ulici Dunavska, oko pet metara ispred obeleženog pešačkog prelaza u zoni objekta sa adresom Mike Alasa 46 i „Dobračina“ u ulici Dunavska, oko 25 metara posle raskrsnice sa ulicom Dobračina, neposredno ispred ulaza u prodajni salon „Jeep“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.