Okršaj Miloša Bikovića i Sergeja Trifunovića zbog protesta (foto)

Protesti u Beogradu izazvali su mnogo polemike u javnosti, ali i na društvenim mrežama, a najnoviji okršaj vođene je na Tviteru između dvojice glumaca – Miloša Bikovića i Sergeja Trifunovića.

Glumac Miloš Biković je početkom meseca, preciznije 2. decembra, na svom nalogu na Tviteru napisao: „A u Parizu… žurka.“ Povod su bili protesti „Žutih prsluka“ u glavnom gradu Francuske.

Njegov kolega Sergej Trifunović odgovorio mu je juče tvitom: „Žurka i u Beogradu, mili. Naiđi“. Povod za njegov tvit su protesti koji se tri subote zaredom održavaju na ulicama Beograda. U nizu tvitova razvila se polemika između dva glumca.

Biković je odgovorio Trifunoviću: „Posle takvih žurki se loše trezniš, ako se svašta pomeša. Tematske žurke su maskenbal sa nepoznatim ishodom“, napisao je Biković, na šta je Trifunović odgovorio: „Mm, interesting“.

Biković je potom napisao da „ovaj razgovor nije za ovaj rijaliti šou u šta se pretvorio naš Tviter“.

„Voistinu“, napisao je Sergej. „Ali onda imamo samo dve opcije: ili da se maknemo sa istog ili da govorimo sve otvoreno do kraja. Jer ni ti, ni ja, nismo ovde neke dve jedinke skrivene iza lažnih imena. A imamo odgovornost. Ozbiljnu“, naveo je Trifunović.

„Odgovornost. U pravu si“, odgovorio je Biković. „Nekad ista podrazumeva da se bude oprezan sa rečima jer kapiraš da nemaš celu sliku. To je na primer moj slučaj sada“, tvitovao je Biković.

„Razumem“, piše mu Trifunović. „Ali je tvoja odluka s kog ćeš izvora da piješ. Meni zdrava logika govori da je istina o Srbiji pre na ulicama Beograda, nego u kafeu Puškin u Moskvi.“

„Mislim da bi ovih 50 soma ljudi and counting baš obrnuto, rekli da je ovo što se događa na ulicama tvog rodnog grada, upravo žurka otrežnjenja, no Bože moj. Percepcije su uvek različite. Zavisi gde si. Bitno je da je tebi dobro tamo gde si“, odgovorio je Trifunović.

„MC Čegevara, pa mi smo kolege“, nastavio je polemiku Biković uz smajli. „Nemoj me etiketirati samo zato što ne pristajem da mislim kao ti. Ako hoćeš razgovor – predlažem uživo posle praznika. Bolje je bez publike“, tvitvao je Biković.

Trifunović je na to odgovorio: „Ja te, mili, uopšte ne etiketiram. Samo na tvit da je žurka u Parizu, rekoh da ima žurka i u tvom birthtown. Pošto nisi tvitnuo išta o istoj, pa reko’ možda je ne znaš, vrag će ga znati. Kapiram da ti je Beograd bliži od Pariza. U svakom smislu.“

„Ok“, odgovorio je Biković. „Rekoh ti, aj uživo. Pa sad bezveze da nastavljamo. Budi mi pozdravljen, dragi Serđo. Čujemo se kad dođem, ako si za. I obuci se slojevito.“

„Živ bio. Ja sam uvek slojevit“, zaključio je Trifunović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.