Oprez: u Srbiji cveta mreža seksi prevarantkinja!

Devojke više ne biraju načine na koji će doći do novca – prenose mediji.

Sve je više muškaraca koji se „pecaju“ u mrežu seksi prevarantkinja koje već godinama „posluju“ u našoj zemlji, a nedavno je otkriveno da grupa devojaka iz Novog Sada pomoću Vajbera uzima velike sume novca od naivnih muškaraca koji su spremni da malo „šaraju sa strane“.

Prevarantkinje su na sve mislile, pa maltene ne postoji način da završe u zatvoru, a meta njihove ucene jesu imućniji muškarci koji su oženjeni ili su u ozbiljnim dugogodišnjim vezama,

Zgodne Novosađanke prvo targetiraju svoju žrtvu, otkriva naš izvor, do tančina istraže detalje iz njegovog privatnog života, prebivalište, posao, preferencije, imena cele familije, što u doba vladavine društvenih mreža i nije neka nauka, i kreću u napad.

Jedna od njih pusti poruku na Vajberu, po principu: „Ćao Mićo/Pero, ovde Milica sa Detelinare, nadam se da me se sećaš, nemoguće da si zaboravio, što se ne javljaš?“

Naravno, ko je lud da se ne upeca, još kad na fotografiji u uglu ugleda izazovnu lepoticu, koja mu je najverovatnije zaista poznata, jer danas sve one manje-više liče jedna na drugu: pune napućene usne, sneni pogled, podignute jagodice, tanak nos, a ako je fotka lošije rezolucije – bingo!

Jednostavno, mora biti da je dotičnom gospodinu dama koja pokazuje interesovanje poznata.

On joj se uljudno javlja, a ona pokušava da mu objasni odakle se poznaju, pominje mu imena mesta na koja izlazi, imena porodice, prijatelja, poslovnih saradnika i igra može da počne.

Kreće malo ozbiljniji čet, priča se zahuktava, a onda mic po mic i prevarantkinja klikne „send“, a fotka koju dotični primi je, pogađate, eksplicitnog sadržaja.

Šteta je učinjena, priča se uveliko otegla, golotinja je u igri, a retko ko odoli i zadrži se na jednoj fotki, nego galerija kreće da se puni.

Ubrzo nakon toga, kad se skupi dovoljno materijala, ucena kreće, a dovitljive Novosađanke traže i po 500 evra mesečno da ne bi objavljivale prepisku, otkriva naš izvor!

Zato, pamet u glavu, momci! Devojke imaju opasan plan!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.