U trendu

Opština Savski venac: Besplatni termini za građane u sportskom selu

BEOGRAD – Beogradska Opština Savski venac saopštila je danas da je omogućila besplatne termine za sport i rekreaciju u kompleksu Sportsko selo, u Deligradskoj ulici, stanovnicima te opštine.

„Briga o građanima prioritet je rukovodstva Opštine Savski venac, koje se trudi da omogući što više besplatnih sportsko-rekreativnih sadržaja za sve uzraste“, navodi se u saopštenju Opštine Savski venac.

Kako su istakli, multifunkcionalni kompleks Sportsko selo „ušuškan je u zelenilu“ i nudi različite sportsko-rekreativne sadržaje za čitave porodice.

Dodali su da pored osnovnih škola sa teritorije opštine, koje sredom i četvrtkom imaju besplatne termine za organizovane posete i korišćenje sadržaja Sportskog sela, svim građanima Savskog venca besplatno su na raspolaganju otvoreni tereni za odbojku, košarku i fudbal, radnim danima od 15 do 17 časova, uz prethodnu rezervaciju na broj telefona 062/680-820.

„Sportski tereni koji se nalaze u okviru Sportskog sela pre nekoliko godina su i kompletno obnovljeni, a uz adekvatno održavanje i domaćinsko upravljanje kompleks je ponovo postao omiljeno mesto za sportiste, rekreativce, decu i roditelje sa naše opštine“, navodi se u saopštenju.

Kako su saopštili, u sadržajima Sportskog sela ove nedelje su uživali učenici trećeg i četvrtog razreda OŠ „Petar Petrović Njegoš“.

„Pozivamo i ostale osnovne škole sa Savskog venca, koje još uvek nisu koristile ovu mogućnost, da rezervišu besplatan termin i učenicima omoguće sportske aktivnosti na terenima Sportskog sela“, ističe se u saopštenju Opštine Savski venac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.