U trendu

Opština Savski venac organizuje akciju „Recikliraj za čistiji Savski venac“

BEOGRAD – Opština Savski venac pozvala je danas građane da i ove godine učestvuju u akciji „Recikliraj za čistiji Savski venac“.

Akcija će biti organizovana na inicijativu Opštine i uz pomoć JKP „Gradska čistoća“, sa ciljem da se pravilnim odlaganjem otpada doprinese ekološkoj i zdravoj životnoj sredini, navode u saopštenju iz opštine Savski venac.

Iz opštine Savski venac pozivaju građane da se prijave i preuzmu eko-kese kroz popunjavanje formulara preko linka na sajtu Gradske opštine Savski venac ili pozivom na broj telefona 011 2061 759, svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 časova najkasnije do 13. aprila.

U saopštenju opštine Savski venac su objasnili da je tokom prijave potrebno da građani ostave svoje lične podatke, ime i prezime, broj telefona, adresa i broj stanovanja i IDENT broj sa uplatnice INFOSTANA i da odaberu lokaciju za preuzimanje eko-kesa.

Nakon ostvarene prijave domaćinstva koja se priključe ovoj akciji mogu podići besplatan paket eko-kesa u koje će se odlagati samo recikliran otpad i to PET, MET, TETRA PAK i papirni otpad.

Preuzimanje eko-kesa trajaće od 18. do 21.aprila u kancelarijama nekadašnjih mesnih zajednica na lokacijama Aleksandra Kostića 15, Vase Pelagića 54, Kneza Miloša 47, Pop Lukina 17 i Stjepana Filipovića 28a od 08.00 do 15.00. časova.

Korisnici eko-kesa zapremine 120 litara, popunjenu mešovitim reciklabilnim otpadom su dužni da ih iznesu svakog četvrtka do 22.00 časa do najbližeg kontejnera.

Učešćem u ovoj akciji na računu Infostana sugrađani mogu ostvariti popust od 20 odsto na stavku iznošenja otpada, navaden je u saopštenju opštine Savski venac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar