U trendu

Ovo su imena današnjih dobitnika nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

U trećem izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ izvučene su 44 nagrade – dva stana u Beogradu, 12 automobila i 30 poklon vaučera.

Nemanja Radović iz Novog Sada dobitnik je stana površine 54 m2 u izgradnji u Beogradu, a Jasna Kudurski iz Turije dobitnik dupleksa površine 116 m2 u Novom Sadu u okviru trećeg izvlačenja drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“.

Dobitnike stanova u Beogradu i Novom Sadu izvukao je bivši odbojkaš i reprezentativac Ivan Miljković.

Dobitnici 12 automobila „Fiat 500L“ su Aleksandra Acin iz Beograda, Petar Vuletić iz Beograda, Branislav Mišković iz Sremske Kamenice, Matija Cekić iz Leskovca, Vesna Brković iz Savinog sela, Đuka Obićal iz Bečeja, Jelisaveta Jović iz Aleksinca, Zora Lalović iz Beograda, Predrag Vučelić iz Rume, Živadin Perić iz Požarevca, Krista Todorović iz Leskovca i Vesna Nedeljković iz Vranja.

Srećne dobitnike novih automobila izvukla je evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

Vaučere za kupovinu u Tržnom centru „Ušće“ u vrednosti od 120.000 dinara dobili su Sreten Nikolić iz Novog Kneževca, Suzana Nešović iz Kraljeva, Mirjana Obradović iz Kovina, Dejana Lekić iz Lazarevca, Milosava Dević iz Zemuna, Predrag Leković iz Sivca, Predrag Kovačević iz Crvenke, Branko Nikitović iz Užica, Milan Milićević iz Kruševca i Ratka Stević iz Resnika.

Dobitnike su izvukle tekvondistkinje i osvajačice olimpijskih odličja Milica Mandić i Tijana Bogdanović.

Dobitnici vaučera „Forma Ideale“ u vrednosti od 120.000 dinara jesu Predrag Ilić iz Kraljeva, Rade Vučić iz Zemuna, Jelena Nikolić iz Vladičinog Hana, Nikola Perin iz Zrenjanina, Ivica Mitrović iz Beograda, Bojan Serafinović iz Smedereva, Gordan Spajić iz Prijepolja, Nenad Blagojević iz Beograda, Aleksandara Stanković iz Beograda i Ana Obradović iz Niša.

Kajakaši Marko Tomašević i Milenko Zorić izvukli su dobitnke vaučera „Forma Ideale“.

Izvučeni dobitnici vaučera „Disa“ u vrednosti od 60.000 dinara su Nada Manojlović iz Vrbasa, Ivan Vatović iz Beograda, Antonija Berković iz Subotice, Eržebet Savrak iz Mužlje, Stevan Batalo iz Novih Banovaca, Mile Višnjić iz Banovca, Goran Kovačić iz Somobra, Sanja Jovičić iz Užica, Danica Blagojević iz Niša i Pero Jojčević iz Požarevca.

Nagrade su izvukli glumac Slobodan Stefanović i košarkašica Bojana Vulić.

U studiju RTS-a tokom današnjeg izvlačenja nalazilo se oko 9,5 miliona koverti.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar