U trendu

Počinju „Dečije letnje igre“ u Topčiderskom parku

BEOGRAD – U Beogradu će tokom avgusta biti održana manifestacija „Dečije letnje igre“ u okviru koje je organizovan bogat kulturno-umetnički i zabavni program namenjen najmlađim sugradanima.

Manifestacija će se održavati svake subote i nedelje tokom avgusta ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku, u popodnevnim satima od 16 sati, a ulaz i svi sadržaji su besplatni.

Mališani će imati priliku da uživaju u pozorišnim predstavama, muzičko-zabavnom programu, sportskim, plesnim i likovnim radionicama kroz koje će ih voditi animatori i umetnici, navodi na sajtu opštine Savski venac.

Dodaje se da su u okviru programa obezbeđeni i zabavni rekviziti za decu, a za još više zabave mališani će moći da se oprobaju u različitim kreativnim radionicama, kao i da se druže sa maskotama i animatorima koji će oslikavati dečija lica.

„Dečije letnje igre“ organizuje opština Savski venac sa ciljem da deca slobodno vreme provedu kvalitetno i da kroz zabavu, igru i druženje steknu nove veštine i znanja, kao i da razvijaju kreativnost.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.