U trendu

Pogled na planinu Guanšan u severozapadnoj Kini

Pogledajte Sinhuine fotografije sa planine Guanšan u severozapadnoj Kini

Fotografija iz vazduha snimljena 7. juna 2022. prikazuje pogled na Å¡umsku farmu na planini GuanÅ¡an u autonomnom okrugu DÅŸangđiačuan Hui TjanÅ¡uija, u severozapadnoj kineskoj provinciji Gansu. (Sinhua/Čen Bin)

Stoka pase na travnjacima na Å¡umskoj farmi na planini GuanÅ¡an u autonomnom okrugu DÅŸangđiačuan Hui TjanÅ¡uija, u severozapadnoj kineskoj provinciji Gansu. (Sinhua/Čen Bin)

Fotografija iz vazduha snimljena 7. juna 2022. prIkazuje pogled na planinu GuanÅ¡an u autonomnom okrugu DÅŸangđiačuan Hui TjanÅ¡uija, u severozapadnoj kineskoj provinciji Gansu (Sinhua/Čen Bin)

Konji pasu na travnjacima na Å¡umskoj farmi na planini GuanÅ¡an u autonomnom okrugu DÅŸangđiačuan Hui TjanÅ¡uija, u severozapadnoj kineskoj provinciji Gansu 7. juna 2022. (Sinhua/Čen Bin)

Fotografija iz vazduha snimljena 7. juna 2022. prikazuje pogled na Å¡umsku farmu planine GuanÅ¡an u autonomnom okrugu DÅŸangđiačuan Hui TjanÅ¡uija, u severozapadnoj kineskoj provinciji Gansu. (Sinhua/Čen Bin)

Stoka se odmara na travnjacima na Å¡umskoj farmi planine GuanÅ¡an u autonomnom okrugu DÅŸangđiačuan Hui TjanÅ¡uija, u severozapadnoj kineskoj provinciji Gansu, 7. juna 2022. (Sinhua/Čen Bin)

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.