U trendu

Porodilištu 'Narodni front' uručena donacija u akciji 'Zajedno za bebe'

Ultrazvučni aparat neophodan za preglede u dnevnoj bolnici uručen je danas Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“ u Beogradu, u sklopu akcije opremanja porodilišta u Srbiji „Zajedno za bebe“.

Akciju „Zajedno za bebe“ sprovode Komercijalna banka Beograd, članica NLB Grupe, i Fond B92.

U pitanju je moderan ultrazvučni 4D aparat sa dve sonde, za potrebe dnevne bolnice, čija je vrednost oko 2,7 miliona dinara.

Aparat su uručili predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Vlastimir Vuković i predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić, a u ime bolnice, donaciju su primili direktor GAK „Narodni front“ Željko Miković i načelnica Odeljenja dnevne bolnice Ana Mitrović Jovanović.

„Komercijalna banka, sada kao članica NLB Grupe, i dalje će snažno podržavati ovu plementu akciju. Akcija ‘Zajedno za bebe’ koju smo pokrenuli sa Fondom B92 je još jedan dokaz stare izreke da kada se ljubav i sreća dele, one se ne smanjuju, nego samo uvećavaju“, rekao je Vuković.

On je zahvalio klijentima koji korišćenjem kartica Komercijalne banke stimulišu Banku da odvaja novčana sredstva za unapređenje rada zdravstvenih ustanova u Srbiji.

Veran Matić izjavio je da je Fond B92 sa svojim partnerima, uključujući i ovu donaciju, za GAK „Narodni front“ do sada donirao opremu u vrednosti od oko 290.000 evra, kao i osam inkubatora vrednosti oko 86.000 evra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.