U trendu

Pošta Srbije pokrenula postupak utvrdjivanja stanja korisnika u Nišu kojima nije isporučena …

Pošta Srbije pokrenula je postupak utvrdjivanja činjeničnog stanja u vezi sa slučajem korisnika u niškom naselju Apelovac kojima tokom februara nije isporučena pošta.

Kako se navodi u saopštenju, pošta nije isporučena kao posledica jednostranog otkaza ugovora o privremenim i povremenim poslovima od strane angažovanog na dostavi pošiljaka u jednom delu tog naselja.

„Pravna služba ‘Pošte Srbije’ preuzela je slučaj i u toku je postupak utvrdjivanja odgovornosti svih aktera u tom procesu, a radi potpunog sagledavanja situacije kontaktiran je i advokat korisnika iz naselja Apelovac“, rekao je v.d. direktora JP „Pošta Srbije“ Zoran Djordjević.

Kako je dodao, ukoliko se eventualno utvrdi postojanje odgovornosti Pošte, odnosno da su korisnici eventualno pretrpeli štetu, biće preduzete odgovarajuće mere i odgovorne osobe će biti adekvatno kažnjene.

Djordjević je naveo da su poboljšanje kvaliteta usluga i zadovoljstvo korisnika u celoj Srbiji prioritet novog rukovodstva JP „Pošta Srbije“ i da se u skladu s tim radi na promenama sistema isporuka kako bi on postao efikasniji.

„Ove promene podrazumevaju i da će poštari biti adekvatno nagradjeni za svoj rad i zalaganje“, kazao je Djordjević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar